Így hordjon mintás és színes harisnyát!

Már az őszi-téli kollekciókat felvonultató divathéten is egyértelművé vált, hogy a divatházak szerint inkább szoknyában töltjük majd a hűvös szezont, mint kényelmes és meleg nadrágokban. A trend fellendítette a harisnyapiacot is, melynek köszönhetően az értelmetlen testszínű és a klasszikus fekete darabok mellett feltűntek az ötletesebbnél-ötletesebb mintás és színes harisnyanadrágok is az üzletekben és az utcai divatban.

Az efféle harsányabb kiegészítőkvel általában csak egy probléma van, az, hogy nehéz hozzá megfelelő szoknyát vagy ruhát választani, mivel már önmagában is egy szemet vonzó darabról van szó. Az ünnepi szezonban azonban alkalomadtán még azok is harisnyát húznak, akik egyébként az év többi részében inkább a nadrágokat részesítik előnyben.

A fashionista.com harisnyaválogatásán felbuzdulva összeállítottunk egy galériát arról, hogy milyen harisnyákra érdemes vadászni az üzletekben és milyen ruhadarabokkal ajánlott azokat kombinálni a szezonban. Meglepő módon felkapottak a lotyósabb, necc vagy drágakövekkel kirakott darabok, de hódítanak a pasizós masnis és szivecskés harisnyák is, ezek esetében ajánlott, ha csak lazán hagyjuk őket kivillani a ruhánk alól.

Ahogy a legtöbb szerelést a szezonban, a harisnyát sem ciki eltérő stílusú ruhadarabokkal kombinálni, így semmi meglepő nincs abban, ha valaki tornacipővel viseli virágmintás harisnyáját vagy vastag zoknit húz neccharisnyája fölé, ahogy az sem ördögtől való, ha fehér cipőt húzunk a fehér harisnyanadrágunkhoz. A divathetek bemutatóit és a vörösszőnyeges eseményeket elnézve nem kínos a mintás ruhához még feltűnőbb harisnyát húzni, ahogy menő a képregénymintás, a háromszögekkel díszített és az arany-, valamint a rózsaszín harisnya is.

Ha egy luxusdarabba fektetne be, de mégsem áldozna közel 300 ezer forintot egy Saint Laurent harisnyára, akkor érdemes a Wolfordnál körülnéznie, ahol a széles választékhoz mérten az árak 125.000 és 20.000 forint között mozognak. A hazánkba is szállító Nordstromnál 6230 forintba kerül egy apró virágokkal díszített darab, a H&M-ben pedig átlagosan 2489 forintot kérnek a mintás harisnyanadrágokért. Nézze meg a galériában, hogy hogyan érdemes hordani a harisnyákat idén télen!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra