A Je Suis Belle-t is megihlették az uzsonnás zacskók

Nemrég megmutattuk, hogy milyen színekben és formavilágban gondolkodott a Je Suis Belle tervezőpárosa a 2015-ös tavaszi-nyári szezonra. A skót szobrász, Karla Black New York-i kiállításának anyagából inspirálódott designerek nemrég egy táskakollekciót is piacra dobtak, amit a KOMOD egyik alapító tagjával, Veszprémi Gabriellával közösen terveztek meg. 

A bevásárlószatyrok, uzsonnás- és nejlonzacskók formavilágát idéző darabok láttán nekünk azonnal beugrott a papírzacskók Rolls Royce-aként számon tartott Jil Sander féle uzsonnás-zacsi, amivel a tervező 2012 nyarán sokkolta a divatmániásokat. A divatház akkor 290 dollárt (65.000 forint) kért a logóval ellátott barna kiegészítőért, de nem a Jil Sander akkori kreatív igazgatója, Raf Simons (ma már a Dior vezető tervezője) volt az egyetlen, aki fantáziát látott a hétköznapias formában, ugyanis az ANVE kreatívosait és a Céline tervezőjét is megihlette a zacskó, melynek így egyenes útja vezetett a Zarába.

A Je Suis Belle és a KOMOD mutatós, LOL-core trendhez igazodó, „alufóliás” gyűjteménye a tervezők elmondása szerint innovatív, alumíniummal bevont szintetikus bőrből készült, mely a használat során nyeri el igazi karakterét, gyűrődései, felületi töredezettsége nyomán. A nagyobb táskákért 38.900 forintot, a kisebb darabokért pedig 16.000-21.000 forintot kérnek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek