Saját amis nagyanyjának öltözött Keira Knightley

Örök rejtély marad számunkra, hogy a fiatal celebek, akik bármit felvehetnének, miért döntenek olyan ruhák mellett, melyekben legalább 30 évvel idősebbnek néznek ki. Persze sokszor a szponzormárka dönt, hogy melyik alkotását viselje a híresség, ilyenkor viszont dupla fenékberúgás jár az illetőnek, aki pont a leginkább előnytelen darabot választja ki viselésre. Így járt nemrég Keira Knightley is, amikor az egyik premieren egy olyan ruhát húzott magára, amiben sok mindennek kinézett, de szexinek nem. Mivel ugyanerre a darabra esett Astrid Berges-Frisbey választása is, adja magát a kérdés: kinek állt jobban?

Keira Knightley vs. Astrid Berges-Frisbey

Ki a jobb?

Keira Knightley csak szerintünk néz ki egy az egyben úgy, mint Natalie Portman? Mindegy is. A celebnő egyébként a Jack Ryan: Árnyékügynökök Los Angeles-i premierjén jelent meg ebben a szettben, amit egy időskorú amis nyugdíjas is simán megirigyelne. Az ikonikus Hetti nénit idéző sötétkék ruhát fehér szegélyezés díszíti, amihez Knightley fekete szaténcipőt húzott, a haját pedig feltűzte – talán pont azért, hogy jobban hasonlítson a Váratlan utazás közkedvelt szereplőjére?

A helyzetet tetézte Astrid Berges-Frisbey is, aki egy filmfesztiválra vette fel ezt a ruhát: a kiegészítőkkel és a fekete bőr férficipővel csak még jobban ráerősített az erősen konzervatív hatásra. A fehér harisnya értelmezhetetlen, szintúgy a metálos szentjánosbogár zöldre festett körmök.

Rita Ora vs. Nicky Hilton

Kin jobb a Spongyabob?

Visszafogottnak kicsit sem mondható Rita Ora szettje, aki a Moschino Spongyabobról mintázott oversize pulóverét húzta magára még márciusban, amikor ellátogatott a BBC-hez, hogy promózza az új lemezét. A celebnő a pulcsihoz tökéletesen passzoló sárga alapon fekete pöttyös magassarkú cipőt vett fel, körmeit feketére, az ajkait pedig tőle megszokott módon vörösre festette. Első ránézésre is látszik a különbség Ora és Nicky Hilton szettje között: utóbbi nem csak a felső, de az altestét is beborította textillel. A mesehősös garbóhoz fekete skinny nadrágot, magasszárú Converse-t, decens steppelt Chanel-táskát és oversize napszemüveget vett fel.

Lewis Hamilton vs. Jay-Z

Ki jobb szürke pulcsiban?

Ritkán szerepelnek férfiak a Kinek állt jobban?! rovatunkban: a rendezvényeken fekete öltönyt viselnek, a hétköznapokban pedig olyan szetteket, amiket nem lehet összehasonlítani. Most azonban szerencsénk volt, ugyanis Lewis Hamilton és Jay-Z is egy-egy szürke kapucnis pulóverben nyomult, amire a Music-Fashion szöveg került. Ennél nagyobb közhelynek talán csak a BUDA FCKN PEST feliratú felsők számítanak.

Az autóversenyező egyébként sötét nadrággal és fekete baseball sapkával viselte a ruhadarabot, fülében pedig köves fülbevaló (miért?!) csillogott. Jay-Z esetében nincs az a felső, ami alól ne villanna ki egy svábhegyi családi ház értékű aranylánc, a szürke nadrág mellett ő is fekete sapka mellett döntött – igaz, ő csak a kezében cipelte.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra