Méregdrága utcai ruhákban flangál Kim Kardashian féltestvére

A lassan a rokonainál is nagyobb divatikonná váló Kendall Jenner a napokban ünnepelte 19. születésnapját. A családról készült valóságshownak köszönhetően az orrunk előtt felcseperedett kamaszlányt tavaly többen is azzal vádolták, hogy befizette magát a divathét legmenőbb kifutóira, azonban az elmúlt egy évét figyelembe véve egyre inkább úgy tűnik, hogy az önjelölt modellként indult Jennernek segítség nélkül is fut a szekér a divatszakmában. A refinery29.com szerkesztőinek feltűnt a celeblány luxuscuccokból összeállított ruhatára, nézze meg a hajtás után, hogy milyen több százezer forintot érő szerelésekben lép utcára Kim Kardashian féltestvére!

Miután Jenner már több alkalommal is végiglejtett a Balmain kifutóján, semmi meglepő nincs abban, hogy megtetszettek neki a francia divatház méregdrága táskái. Nemrég egy ilyen 668.690 forintos fekete-fehér Fabric Pierre Tote táskával flangált a New York-i Sohóban. A puccos táskához pedig egy 227.849 forintos Helmut Lang-féle kamubőr leggingset, valamint egy 147.375 forintos Alexander Wang csizmát passzintott. Elég csinos szett, meg kell hagyni!

A fiatal híresség nemcsak a Balmain bőrből készült kiegészítőiért rajong, természetesen megtetszettek neki a Céline luxustáskái is, egy ilyen 532.340 forintos fekete bőrből készült Céline Nano táskával kapták lencsevégre a szeptemberi Marc Jacobs show bejárata előtt is, a táskához pedig egy oldalt fehér csíkos, háromnegyedes nadrágot választott, amiért potom 58.180 forintot kérnek a 7 For All Mankind márkaboltokban.

Nem olcsó mulatság egy celebnőnek a téli szezon, legalábbis ez derül ki Kendall Jenner hétköznapias összeállításából, ami jóval a többszöröse egy átlagos magyar család pár havi bevételének. Jenner természetesen beszerezte az idei szezon egyik slágerét, a színes kamuszőrrel ellátott Fendi kulcstartót, amiért 176.280 forintot kérnek az olasz divatháznál. A látványos kiegészítő mellé egy 221.610 forintos sötétkék kabátot is választott Derek Lam 10 Crosby gyűjteményéből, amit egy 182.980 forintos Proenza Schouler bőrnadrággal, egy 147.375 forintos Alexander Wang bokacsizmával, egy 21.788 forintos Love Quetes sállal valamint egy 532.339 forintos Céline táskával tett a maga módján még hétköznapiasabbá.

A divatházak által manapság trendinek tartott egészséges testképpel rendelkező modell szemmel láthatóan nem veti meg a bőrcuccokat, így a bőrnadrágokat sem. Egy ilyen 227.753 forintos Helmut Lang féle nadrágban kapták lencsevégre Párizsban is, az aznapi szettet pedig egy lezser blézerrel, egy hasvillantós pólóval és egy kis sarokkal ellátott fekete bokacsizmával tette kényelmesebbé.

Jenner a nyári szezonban nem tudott betelni a boyfriend farmerekkel, a gyárilag szakadt nadrágokkal, valamint a két tónusú szűk farmernadrágokkal, melyek még a hűvös szezonban is beszerezhetőek a boltokban. A Paige Denim Cara Zip Ultra Skinny Jeans fantázianéven futó nadrág darabjáért 56.690 forintot kérnek a márkaboltban, de a modell mielőtt utcára lépett volna, még egy 454.230 forintos Balencia bőrtáskát is a vállára csapott a biztonság kedvéért.

A még kiskorú Jenner a hétköznapokban szereti a lezserebb összeállításokat, így gyakran fotózzák le kényelmes, de trendi belebújos cipőben, melyek közül az egyik kedvence a Kenneth Cole féle fehér gumitalpú lábbeli, amiért 25.990 forintot kérnek az üzletekben. Az egyébként megfizethető cipőhöz azért nem árt egy költségesebb designerruhát felvenni, mint például ez a 86.630 forintos bordázott miniruha T by Alexander Wang kollekciójából.

Minden modellnek leesett már, hogy Párizsban nem menő játszósruhában flangálni a fotósok előtt, így Jenner is kitett magáért a divatfővárosban. A divathét egyik legfontosabb napján egy 140.000 forintos Derek Lam 10 Crosby nadrágkosztümben, egyik klasszikus, 147.280 forintos Manolo Blahnik tűsarkúban, valamint egy 532.199 forintos Céline táskával indult el családjával fagyizni a két bemutató közötti szünetben.

Mivel Jenner szinte minden egyes lépését paparazzik hada kíséri figyelemmel, így valahol érthető, hogy időnként túlméretezett kiegészítőkkel kénytelen leplezni saját magát. A celeblány nemrég egy 48.274 forintos Rag&Bone kalapban, egy 32.185 forintos Topshop műszőrme mellényben, illetve egy 532.290 forintos Céline bőrtáskával akart beleolvadni a szürke tömegbe Milánóban.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek