Így sminkelje magát Downton Abbey hősnőnek!

Edith Crawley azaz Laura Carmichael
Edith Crawley azaz Laura CarmichaelStuart C. Wilson / Europress / Getty

Töretlenül népszerű a vintage stílus, így várható volt, hogy lesz olyan lelkes stylist, illetve sminkmester, aki fantáziát lát majd a közkedvelt kosztümös angol sorozat, a  Dowton Abbey  szereplőinek stílusában is. A dailymail.co.uk le is hozott egy 13 perces videót, melyen a sminkes, Lisa Eldridge a több Golden Globe és Emmy-díjat is nyert sorozat egyik szereplőjének, a Lord és Lady Grantham középső lányát játszó Lady Edith Crawleynak pingál egyszerű és természetes húszas évekbeli megjelenést.

A sminkmester a 28 éves színésznőn, Laura Carmichael-en pontról-pontról bemutatja, hogy hogyan érhetjük el a minél természetesebb, harmatos hatást, úgy, hogy közben a műveletekhez szükséges kozmetikumok márkáit és típusait is bemutatja. „A sorozat a húszas évek elején játszódik, egy olyan korban, amikor a legtöbb nő nem is használt sminket. Azokat a nőket, akik sminkelték magukat az 1920-as évek elején a színésznőkkel vagy a rossz életű nőkkel hozták összefüggésbe.Nagy rajongója vagyok a Downton Abbeynek, számos hírességnek készítettem már ilyen sminket a vörös szőnyeges eseményekre és címlapfotózásokra.

"Fontos, hogy a végeredmény úgy legyen szép, hogy közben természetes és egészséges hatást kelt. A nők abban az időben csak megcsípkedték az arcukat, ha rózsásan ragyogó arcszínre vágytak„ – magyarázza a sminkes, aki a klasszikus fekete spirál helyett inkább barna és világos színekkel árnyalta a szempillákat. „Tökéletes, természetes, de ugyanakkor csinos. Szeretem ezt az ajakszínt” – összegzi a végeredményt a színésznő. Amennyiben szeretne úgy festeni, mintha egy yorkshire-i nagybirtokon cseperedett volna fel, akkor feltétlenül nézze meg a videóban, hogy hogyan festhet magának ilyen ábrázatot!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra