Csak a lélek tartotta egyben Miranda Kerr ruháját

Nem tudjuk, a sztárok hogy vannak vele, de ha minket vörös szőnyeges eseményre hívnának, biztos nem olyan ruhát választanánk, amit csak a jóindulat tart rajtunk. Ezzel le is lepleztük magunkat: nem mi vagyunk Miranda Kerr és Brittany Daniel. Ugyanis mindkét celebnő olyan fekete estélyibe bújt, amit bokától nyakig felslicceltek, oldalt pedig apró láncok tartottak össze.

Rajtuk kívül mutatunk amúgy ízléses szetteket: például azt a Peter Pilotto-ruhát, amire Hilary Swank és Sarah-Jane Crawford is lecsapott. Ezen kívül megnézheti azt is, milyen az, amikor egy divatblogger és egy ingyenélő Anna Wintournak öltözik. Izgalmasan hangzik, ugye?

Miranda Kerr vs. Brittany Daniel

Kin jobb a fekete ruha?

Miranda Kerr néha nagyon jól tud öltözni, néha viszont olyan szetteket húz magára, hogy az egész divatikon imidzsét lerombolja vele. Utóbbi történt még év elején, amikor az InStyle egyik estjén ebben a fekete „ruhában” jelent meg. A szettet (természetesen) fekete magassarkú szandállal egészítette ki, az aranyozott részletek pedig passzoltak a ruhát összetartó apró láncokhoz. Az ékszerek sem maradtak otthon: bár csak egy részük látszik, így is a negyedéves magyar GDP értékére saccoljuk. Kerr haját hátrafogta, illetve szájhangsúlyos sminket viselt.

Brittany Denial a The Angel Ball rendezvényen mutatta meg ruháját (és vele együtt a fél felsőtestét), amihez púder rózsaszín körmöket viselt. A sminkje teljesen természetes volt (valószínűleg „no makeup”) és a frizurája is tetszetős. Nem szeretnénk befolyásolni, de nálunk ezt a kört ő vitte el.

Hilary Swank vs. Sarah-Jane Crawford

Ki a kedvence?

Hilary Swank egy hónappal ezelőtt, a Mill Valley filmfesztiválon lőtte el ezt a decens Peter Pilotto-ruhát, amihez fehér szegéllyel ellátott fekete hegyes orrú magassarkút húzott. A csillogó applikációk remekül passzoltak a metálos kistáskájához és a csillogó ékszereihez. Amúgy csak szerintünk néz ki Hilary Swank 15 éve ugyanúgy?

Mielőtt megnéznénk tüzetesebben Sarah-Jane Crawford arcát, tisztelegjünk egyperces néma csenddel az ordas nagy sminkbakija előtt. Köszönjük. Crawford egyébként igazán sminkest válthatna, ugyanis a Getty Images képeit böngészve nem ez az esemény volt az egyetlen, ahol lisztarccal mutatkozott. Egyébként ő is fekete magassarkú szandált választott, a körmeit is ilyen színűre festette, a sminkje pedig szájhangsúlyos volt – ha egyáltalán lehet ilyet mondani ebben az esetben.

Bryanboy vs. Kim Kardashian vs. Anna Wintour

Ki a jobb Anna Wintour?

Ismerős Önnek Anna Wintour neve? Ha nem, akkor ide kattintva megnézheti,mit írtunk róla szeptember végén. Azt már megszokhattuk, hogy Heidi Klum minden évben valami őrült ötlettel (és jelmezzel) áll elő Halloweenkor, most viszont a divatblogger Bryanboy és az arrólhíreshogyhíres Kim Kardashian magasra tették a lécet: az amerikai Vogue főszerkesztőjének öltöztek be. Ami – valljuk be őszintén – nem egy nehéz feladat: a jellegzetes frizurát idéző paróka, egy óriási napszemüveg és egy dizájner nagymamaruha kell csak hozzá. A két celeb Instagramon osztotta meg jelmezét: Bryanboy egy mintás ruhát, egy statement nyakláncot és kardigánt viselt, balján pedig Jason Wu pózolt Jasun Wunak öltözve.

Kim Kardashian követői nem állnak a helyzet magaslatán, ugyanis a feltöltött kép alá másodiknak egy „Beyoncénak öltözött?” kérdés érkezett komment formájában. Majdnem. Egyébként az egész Kardashian-klán viccesre vette a figurát – a galériában megnézheti, hogyan öltöztek be Grace Coddingtonnak, Karl Lagerfeldnek és André Leon Talley-nak. Természetesen az igazi Wintourról is mutatunk fotót és rá is szavazhat, ha úgy gondolja, ő néz ki a legjobban Anna Wintourként!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek