Ki a hét legrosszabbul öltözöttje?

Rég írtunk már a legrosszabbul öltözött celebnőkről, de most annyira belehúztak a különböző bemutatókon és gálákon a hírességek, hogy játszi könnyedséggel választottunk ki öt borzalmas szettet. Igazából már Anne Hathaway hálós szettje is kiveri a biztosítékot, de Rita Ora és a mindig tökéletesen elegáns Kerry Washington is kitett magáért. Részletek és szavazás a hajtás után!

Szerintünk messze Anne Hathaway ruhája a legrosszabb, melyen egy kiemelhető pozitívum sincs. Nyálkás moszatok és meztelencsigák ugranak csak be róla, meg a katonai álcahálók, akárhogy is, megértjük, hogy sehol nem közlik a tervező nevét. A színésznő egyébként november 3-án New Yorkban, az Interstellar című film premierjén viselte ezt a borzalmat.

Solange Knowles kicsit korábban, november elsején viselte Melbourne-ben Josh Goot 2015-ös resort kollekciójának ezt a kockás darabját: amikor a képeket nézegettük, még nem tűnt fel, hogy az énekesnő állapotos, de így már minden világos.

Ki a legrosszabb?

A mindig csinos és visszafogott Dakota Fanning kék hálós koktélruháját viszont továbbra sem értjük, ő a 18. éves Accessories Council ACE Awards-ra ment tulajdonképp fehérneműben – nem is érezte túl jól magát a képek alapján.  Kerry Washington ugyanitt egy 90-es évekből ittmaradt kockás ruhát viselt, aminek pöttyös – vagy szegecses – berakása csak ront a helyzeten. Ötletünk sincs, hol kukázhatta ezt a darabot és azt sem értjük, miért lila kistáskát választott a barna színekben úszó ruhabalesethez.

Hozzá képest Rita Ora még egy kellemes jelenség, bár a bőszárú selyemegyüttes egyáltalán nem illik sem alkatához, sem stílusához. Mégis ebben kapcsolta fel a londoni Westfield Shopping Center karácsonyi világítását. Nézze meg a hét legelőnytelenebbül felöltözött celebnőit a galériában és szavazzon arra, aki ön szerint a lehető legjobban mellényúlt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra