9 eset, amikor Katy Perry gyümölcsnek és rágcsának öltözött

Katy Perry nem tartozik a kedvenc női előadóink közé, ruhatárával és fellépőruháival mégis időről-időről felhívja magára a figyelmet. A 30 éves kaliforniai énekesnő stílusát leginkább a negyvenes és ötvenes évek újraértelmezett darabjai határozzák meg, gyakran látni magasított derekú nadrágokban, feltűnő mintás vagy mélyen dekoltált ruhákban, amiket a legtöbbször látványos kiegészítőkkel kombinál. Az elleuk.com szemfüles szerkesztőinek feltűnt, hogy Perry különösen vonzódik az olyan darabokhoz, melyekre gyümölcsök és egyéb finomságok vannak ráapplikálva. A hajtás után megnézheti, hogy milyen, amikor a celebnő gyümölcssalátának vagy pizzának öltözik!

Ízletes gyümölcsök

Perry a Weston Parkban megrendezett V Fesztivál első napján lépett színpadra tejszínhabos epernek öltözve 2009-ben, előző évben pedig az MTV Video Music Awardson jelent meg banános szerelésben. Szintén 2008-ban álcázta magát dinnyének is, egy Rockefeller Centerben megtartott shown, ahol a Pussycat Dolls-zal és Jesse McCartneyval közösen koncerteztek.

Az 51. Grammy-díjátadóra gyümölcssalátának öltöztette stylistja, amit akkor azzal magyarázott az énekesnő, hogy az őrült jelmezhez a negyvenes évek egyik hollywoodi csillaga, a portugáliában született brazil szamba énekes, Carmen Miranda adta az ötletet.

„Tudtam róla, hogy szenvedélyesen szereti a macskákat és gyümölcsöket, ezért is emeltük ki a banánt és a többi gyümölcsöt a Hello Katy Tour során. Sőt, nemcsak a jelmezeknél, de egyéb kiegészítőknél, fülbevalóknál, karkötőknél és a díszletnél is visszaköszöntek ezek a motívumok” – mondta Perry egyik öltöztetőnője, Julie Mollo.

Édességmánia

Az énekesnő az egészséges gyümölcsök mellett nem veti meg a nyalánkságokat sem. Legalábbis ez derül ki abból, hogy 2010-es kanadai Much Music Video Awards egyik napján színes nyalókákkal a mellén állt színpadra, majd néhány nappal később egy szűk PVC miniruhában lépett fel, melynek mintájáról elsőre egészen mást feltételeztünk, de miután jobban szemügyre vettük, kiderült hogy csupán rosszul megrajzolt csokiskekszek láthatóak a műanyag ruhán. Az énekesnő azonban a filmnézéshez elengedhetetlen ropogtatnivalókat sem veti meg, legalábbis ruha formájában biztosan nem, 2012-ben ugyanis pattogatott kukoricás zacskónak öltözve nyomott le egy performanszt Hollywoodban.

Sushi és pizza

Perry 2014 augusztusában adott egy koncertet Philadelphiában, ahonnan úgy szeretett volna távozni, hogy kolbászos pizzaszeletnek álcázza magát. A trükk nem jött be, a világot azonnal elléptek a nem túl előnyös kezeslábasról készített paparazzifotók. Az énekesnőnek azonban bejött a játszósruha mintája, mivel albumát is egy pizzával beborított egyrészes fürdőruhában promotálta a szezonban. Katy Perry állítólag nagy rajongója a japán kultúrának és gasztronómiának is, így abban már semmi meglepőt nem láttunk, hogy a 2009-es MTV Video Music Awards japán showján egy sushikkal teleaggatott falatnyi ruhában állt a színpadra. Nézze meg a galériában az énekesnő legjobb kajás szettjeit!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra