Melyik plüssbe vagy függönybe bújt celebnő jobb?

A két héttel ezelőtti posztom után elhatároztam, hogy kicsit kedvesebb leszek majd a „Ki viselte jobban?!” posztokban. Megpróbáltam, de egyszerűen nem megy és mindjárt ön is megérti, hogy miért. Bár valószínűleg nem fenyegeti az a veszély, hogy vörös szőnyeges eseményen kell részt vennie (spoiler: minket sem), de ezeket a szetteket otthon se próbálja ki! A kék bársonyruha annyira elnyerte a celebek tetszését, hogy rögtön hárman is viselték – micsoda öröm!

Anna Dello Russo vs. Diane Kruger

Kinek áll jobban?

Anna Dello Russo az égvilágon bármit felvehet – ő pedig ezt a szó legtágabb értelmében veszi. Ezt a ruhát - ami úgy néz ki, mintha egy grafikus összemixelte volna a Föld összes zászlaját Magyarország településeinek címereivel, a végeredményt pedig tengelyesen tükrözte volna - még szeptemberben viselte az Emporio Armani bemutatóján. A színorgia a platformos tornacipőjén is folytatódik, az i-re a pontot pedig a tetriszmintával kivert táska és a Fendi szőrös kiegészítője teszik fel. Optikai csalódás: ha 30 másodpercig a kép közepére koncentrál, előbukkan Russo kistáskája is, amit a bal kezében szorongat!

Bár a decens ruhát Diane Kruger is magára öltötte, ő egy fokkal visszafogottabban viselte: a színésznő fekete magassarkú szandált vett fel hozzá, a kezeiben pedig egy átlátszó clutch-ot cipelt, amiben egy aranyszínű kis szütyőben voltak a cuccai. A karikafülbevalót nem értem (bár tény, hogy nem oszt-nem szoroz az összképet tekintve), a sminkje viszont szép. Ha én lennék Diane Kruger, nem ilyen kopoltyúra emlékeztető frizurát kértem volna a fodrásztól, de mivel nem én vagyok Diane Kruger, meg is oldódott a probléma.

Lea Michele vs. Padma Lakshmi vs. Cassie Ventura

Kin jobb a kék ruha?

Hiába került ebbe a körbe három celeb is, nehéz hol kezdeni. Lea Michele az American Horror Story premieren jelent meg ebben a szettben és mivel nem ismerem őt, a fotó képaláírását látva azt hittem, hogy a sorozat címe igazából az ő művészneve. Ez a szín az, ami konkrétan senkinek nem áll jól, erről a plüssbársony anyagról pedig inkább ne is beszéljünk. Az látszik a lenti képeken is, hogy finoman fogalmazva sem a vakuk barátja, valószínűleg a stylist kemény pénzeket kapott, hogy ráadja ezt Michele-re. A kebleket tálcán kínáló dekoltázs mellett szinte eltörpül a metálos magassarkú szandál és a tükrös felülettel ellátott kézitáska is. Padma Lakshmi „híres” szakácskönyv-szerző, és csak remélni tudom, hogy összetevőket jobban válogat, mint ruhát. Michele-lel ellentétben ő nem angelinajolie-zott, szemből mutogatta magát a fotósoknak és itt látszik igazából, hogy mennyire előnytelen az egész ruha. A cipőt illetően Lakshmi biztosra ment és egy fekete platformos magassarkút választott, a szettet pedig csillogó ékszerekkel dobta fel.

Hien Cassie Ventura szintén közszemlére tette bal combját és biztos, ami biztos alapon egy övet is felvett az amúgy formátlan ruhához. A nude hegyes orrú magassarkú mindig tökéletes választás (ha nincs semmilyen ötletünk), csakúgy, mint az óriás karika fülbevaló, amivel az események üresjáratai alatt hullahopp karikázhatunk, ha unatkoznánk. Nem tudni, hogy a ruha verte-e vissza ennyire a fényt, de mindhárom celebnőnek előnytelenül fest a sminkje.

Chiara Ferragni vs. Cara Delevingne

Kin jobb a függöny?

Chiara Ferragni divatblogger már régóta benne van az iparban: annyira, hogy a neve alatt már saját cipőkollekció fut, évente pedig többmillió forintos bevétele származik abból, hogy kiárulja a blogját és a brandjét különböző divatcégeknek. Carine Roitfeld estéjén ebben a fekete függönyben jelent meg, ami alá szerencsére nem felejtett el fehérneműt venni. A hálóköntöshöz fekete hegyes orrú cipőt és arany ékszereket vett fel, kezében pedig egy mini kézitáskát cipelt.

Cara Delevingne a GQ Év embere díjátadóján pózolt a fotófal előtt hasonló szettben – pár változatással. Cipők közül ő egy magassarkú nyitott orrú bokacsizmát választott, ezen kívül magára dobott egy metálos övet és egy aranyláncot is – a melltartóját viszont otthon felejtette. Amit egyáltalán nem értek (és a képen fel is nagyítottam), hogy mit keresett a szájában egy kötőtűnek látszó tárgy? Igen, persze, a divat a kompromisszum nélküliségről és az egyénről, stb. szól, de mi történt volna, ha elesik? Vagy csak egy kamerás véletlenül fejbe veri? Tényleg ennyit ér ez a művagány imidzs? Ön mit gondol? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek