5 millióért öltözhet kis hableánynak

Ez a Rodarte ruha több mint 5 millió forintba kerül
Ez a Rodarte ruha több mint 5 millió forintba kerülSlaven Vlasic / Europress / Getty

Természetesen nem csak Alexander Wang látványos edzőcipős táskájára lehetett már ősszel lecsapni a modaoperandi.com oldalán, hanem a Rodarte testvérek, Laura és Kate Mulleavy legújabb kollekciójára is, melyet ezúttal nem a Star Wars, a Trónok harca vagy az Óz a csodák csodája karakterek, hanem a kis hableány sztorija ihletett – írja a fashionista.com az akár egy autó árába is fájó, minőségi kivitelezéssel készült darabokról.

Bár a divatház kollekciói sosem tartoztak a megfizethető kategóriába, többen mégis meglepődtek a Rodarte ready-to-wear kollekciójának árai láttán. A Swarovski-kristályokkal kirakott, csipkével, gyöngyökkel és flitterekkel felcicomázott „Sellő” ruhák árai például 21.850 dollárról (5.2 millió forint) indulnak annak ellenére, hogy nem couture ruháknak szánták azokat. A tollakkal feldíszített puccos ruhákért pedig 25.300 dollárt (6.1 millió forint) kérnek a divatháznál.

A kabát kis szerencsével 2 millió forintért már a mienk lehet.
A kabát kis szerencsével 2 millió forintért már a mienk lehet.Slaven Vlasic / Europress / Getty

A tervezők természetesen készítettek hordható utcai ruhákat, fodros blúzokat és vagány átmeneti kabátokat is a szezonra, ezeket átlagosan 6000-14.000 dollárért (1.4 – 3.2 millió forint) szerezhetjük be az oldalon. Persze ezek a cuccok csak nekünk tűnnek túlárazottnak, valószínűleg azért a közelgő vörös szőnyeges díjátadókon látunk majd egy-két celebnőt combot villantani a Rodarte túlcsicsázott, halászhálóban végződő estélyi ruháiban, ahogy Rihannát vagy Rita Orát is könnyen eltudjuk képzelni egy ilyen flittes ujjú kabátban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra