Melyik cicanadrágos celebpasi néz ki jobban?

Úgy néz ki, hogy az unalomig ismételt, de az utcaképet elnézve nulla hatással rendelkező „leggings nem nadrág” intelem mellé azt is hozzá kell majd tenni idővel, hogy „és nem is férfiaknak való”. Végül el kell juttatni minél több emberhez – de Mickey Rourke-hoz és Shia Labeoufhoz mindenképpen. Történt ugyanis, hogy egymástól teljesen függetlenül, pontosan egy héttel ezelőtt mindketten úgy ébredtek fel, hogy aznap cicanadrágban kell elindulniuk otthonról. A részletekkel a poszt második felében jelentkezünk, ahol találkozhat még Lady Gagával, Anna Dello Russóval, Olivia Palermóval és Emma Stone-nal is. A párharcok eredménye ismét öntől függ: szavazzon, ki tetszik jobban!

Shia Labeouf vs. Mickey Rourke

Kin jobb a leggings?

Múlt héten már ellőttük a retinaszaggató jelzőt, így most csak annyit tudunk írni: jaj. Valószínűleg Rourke és Labeouf is olvasta posztunkat, ugyanis aznap mindketten egy-egy fényes leggings-et vettek fel. Rourke a Jimmy Kimmel show-ba látogatott el unokahúga balettöltözetében, amihez koszos Nike tornacipőt, egy egyszerű pólót, baseball sapkát és kommandós hátizsákot vett fel. Utóbbiból kevés látszik, mivel terepszíne van. Rourke szerényre vette a figurát, erről árulkodik monogramos plüssből készült melegítőfelsője, amihez egy türkiz- és sötétkék színkombinációval tarkított Nike nadrágot vett fel, miközben Beverly Hills-ben sétálgatott kávéjával a kezében. A sportos hatást tetézte a fehér cipőjével, a szettet pedig a 2002. májusi Bravo magazinhoz járó szív alakú BFF-medállal fejelte meg.

Lady Gaga vs. Anna Dello Russo

Ki jobb zöldben?

Valljuk be, sem Lady Gagáról, sem Anna Dello Russóról nem a visszafogott elegancia jut eszünkbe. Micsoda véletlen (nem), hogy végül mindkettőjüket ugyanabban a mocsárzöld alapszínű, műanyag konyhaterítős virágmintákkal tarkított ruhában láthattuk viszont az elmúlt hónapokban. Gagát először fel sem ismertük, ugyanis semmilyen hangszer/idegen testrész/húsdarab nem volt rajta kiegészítőként, amikor szeptember végén elhagyta brüsszeli szállását. Az énekesnő narancsszínű körmöket, aranygyűrűt és valamilyen megmagyarázhatatlan okból Kleopátra-hajat és hozzá tartozó sminket viselt.

Anna Dello Russo az ex-Vogue főszerkesztő Carine Roitfeld estjén jelent meg a Shrek című meséből ismert Fiona képében, és már-már ijesztő módon ő is narancs manikűrt viselt. A haját kivasalva és kiengedve viselte, ajkaira pedig egy fura, halvány fukszia árnyalatú rúzs került (amennyiben ez a saját szájszíne, úgy elnézést kérünk). A szettet kiegészítette még egy kristálynyaklánccal, ami bár visszafogott és decens, valószínűleg pont emiatt négyévnyi bruttó fizetésünkbe kerül.

Olivia Palermo vs. Emma Stone

A szett jobban áll

Hogy ne csak panaszkodjunk, betesszük ide Olivia Palermo és Emma Stone párosát, mégpedig azért, mert mindketten egy-egy fehér blúz és narancs-fekete szoknya szettben jelentek meg nemrég. Palermót nemrég vette el feleségül Johannes Huebl, ennek azonban semmi köze ahhoz, miben jelent meg a 2014-15-ös Valentino haute couture show-n. A már említett szetthez egy geometriai mintákkal díszített magassarkú szandált vett fel és amiért külön szeretjük Palermót (nem bízza magát a fekete-fehér-nude színekre): a táskája pedig méregzöld volt. A körmeit pirosra festette és onnan lehet tudni, hogy A-listás celeb, hogy esőben hárman tartanak fölé esernyőt.

Stone az ABC Good Morning America show-jára igyekezett hasonló szettben, amikor lefotózták még április végén. Valentino nude színű „rock stud” magassarkúját viselte, táskát nem vitt magával, körmeit pedig burgundi színűre festette. Ami még feltűnt, hogy a napszemüveg fazonja rendkívül vagány. Önnek ki jön be jobban? El ne felejtsen szavazni!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra