Így manikűrözze rövid körmeit!

Hogyan reszeljem a körmeimet, ha se nem kocka, se nem ovális formát nem akarok? Egyáltalán hogyan kell úgy körmöt reszelni, hogy ne sértsem fel a felületét? A Fashionista.com cikke alapján összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat és módszereket, melyeket érdemes figyelembe vennie, ha nem bírja rendesen manikűrözni rövid körmeit. Ha felmerült már önben valamelyik kérdés, kattintson, videós segítséget is mutatunk.

A Youtube-os beauty tutorialoknak köszönhetően sokkal egyszerűbb összedobni egy elsőre bonyolultnak tűnő sminket vagy frizurát, így nem csoda, hogy a legtöbb videó milliós nézettséget is bezsebel. Ezekben a heti összeállításokban általában olyan hétköznapi szépségápolási rutinokat helyeznek előtérbe a feltöltők, melyek elvileg egyszerűek, legtöbbünknek mégis pont ezekkel gyűlik meg a baja. Mint például a körömreszelés. Kifesteni a körmömet sosem volt probléma, még a béna bal kezemmel is sikerült vállalhatóan kifesteni a másikat, reszelni viszont már annál nagyobb gondot okozott. 

Nem tudom, ön hogy van vele, de az én körmöm egyszerre rövid és nagyon vékony, csodaszámba megy, ha valamennyire megnő. Az alábbi tutorial videót azért érdemes megnéznie, mert egyrészt egy körömspecialista készítette munka közben, tehát nem haszontalan kamu, másrészt rendesen el is magyarázza és megmutatja, hogyan reszelheti kifejezetten rövid körmeit lekerekített, természetes formára. A videó alapján annyira egyszerű és gyors az egész, hogy már-már elszégyelltem magam, mit nem tudtam ezen megérteni és hasonlóan leutánozni az elmúlt pár évben, de valószínűleg pont erre a hidegzuhanyra volt szükségem. A lényeg tényleg csak annyi, hogy először egyenesre kell reszelni és csak utána alakítani a végeket. De nézze meg inkább a videót és győződjön meg róla saját maga!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra