Rég néztek ki ennyire koszlottan celebek

Igen, tudjuk, most pont hogy Rihanna és Kim Kardashian a két divatikon (=hozzájuk fut be a legtöbb repiruha a tervezőktől), de mindketten egy olyan – egyébként majdnem tökéletesen megegyező – szettben jelentek meg a nyilvánosság előtt, amit még a négy fal között egy sötét szobában a takaró alá sem vennénk fel. Ezeket ellensúlyozandó beválogattunk még két másik párost is a posztunkba, akik ugyanazt a ruhát vették fel, csak más körítéssel, a terhet pedig ismét önre tesszük: döntsön, kinek állt jobban!

Ashley Madekwe vs. Lindsay Ellingson

Kinek áll jobban?

Ugye önnek is ismerősen cseng Ashley Madekwe és Lindsay Ellingson neve? Na jó, nekünk sem, ezért segítünk: Madekwe hivatása színésznő és december 6-án lesz 23 éves, Ellingson polgári foglalkozása pedig modell. Hogy mi a közös bennük? Az a Wes Gordon-ruha, amit előbbi az Entertainment Weekly Pre-Emmy partijára, utóbbi pedig Az emlékek őre című film New York-i premierjére vett fel. A testszínű ruha oldalt szövegkiemelő sárgászöld csipkével egészül ki, Madekwe pedig nude magassarkú szandállal, arany karkötővel és nyaklánccal, csillogó köves fülbevalóval és egy metálos clutch-csal egészítette ki. A színésznő sminkje egyébként nem teljesen sikerült tökéletesre, ugyanis a vakutól kifehéredett az arca.

Ellingson barna, geometriai mintákkal tarkított magassarkút vett fel a ruhához, a szettet pedig decens aranyékszerekkel egészítette ki. Az arckifejezéséből ítélve most vette észre, hogy otthon felejtette a kistáskáját.

Lara Stone vs. Diane Kruger

Ki a jobb?

Mutatunk gyorsan két hölgyet, akiket ön is biztosan ismer: Lara Stone topmodellként keresi a kenyérrevalót, Diane Kruger pedig Madekwe kollégája, vagyis színésznő. Ismertebb celebnőknek ismertebb dizájnerruha jut: mindketten Christopher Kane egyik ruháját viselték – előbbi rózsaszín-ezüst, utóbbi kék-arany kombinációban. Ezekről a színpárokról nekünk egyébként a karácsonyfadíszek jutnak az eszünkbe, de még van 2,5 hónapunk addig, most koncentráljunk a szettekre! Stone nem meglepő módon fekete nyitott orrú magassarkúval vette fel a ruhát, ugyanilyen színű kézitáskát cipelt a kezében, ékszerek közül pedig az ezüstöket aggatta magára.

Kruger szintúgy biztosra ment: hegyes orrú magassarkú cipőt húzott tökéletes lábaira, nude körmöket, fekete órát és babarózsaszín ajkakat viselt.

Rihanna vs. Kim Kardashian

Kin jobb a Givenchy?

Egyszerűen nem is jutunk szóhoz a két szett láttán. Rihanna egyébként az iHeartRadio egyik eseményén viselte a Givenchy-szettet, amit Kim Kardashian nemrég a francia luxuscég 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján. Az énekesnő szettje annyi sebből vérzik, hogy azt sem tudjuk, melyikkel kezdjük. A hajról és a rúzsról inkább nem nyilatkozunk; a vállára dobott bőrdzseki bár milliós tétel, mégis műbőr érzetét kelti; az ékszereket (beleértve az óriás méretű karikafülbevalót) pedig végképp nem értjük. Az egyetlen kiegészítő, amit elfogadnánk, az a fekete magassarkú cipő.

Kim Kardashian valamilyen oknál fogva egy fehérnemű és egy hálóing szerelemgyerekére hajazó szettben ülte végig a show-t, ami „meglepő módon” közszemlére tette kebleit. A tetőtől talpig fekete szettben (a divatházon kívül) valószínűleg benne volt a feleségének önjelölt stylistjaként működő Kanye West keze is. A döntés ismét az ön kezében van, most az egyszer viszont betettünk egy plusz opciót, hogy mi a szerkesztőségben tudjunk majd mire kattintani.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra