Ki a jobb tervező: Sarah Jessica Parker vagy Cameron Diaz?

Nem gondoltuk volna, hogy a tavalyi negatív fogadtatás után egy újabb kollekció megtervezésére szerződik le a hazánkba is szállító Nordstrom és Sarah Jessica Parker. A 49 éves, sorozatsztárból lett stílusikon az előző szezonhoz hasonlóan a Manolo Blahnik vezérigazgatójával, George Malkemussal karöltve készítette el a 220 és 695 dollár (53.679 – 169.573 forint) között mozgó lábbeliket és táskákat, melyek ezúttal a kilencvenes évek klasszikus fazonjait idézik – írja a második kollaborációról a Vogue.com.

A cipők egyébként kicsit hasonlítanak a tavaszi kollekcióban látott Manolo Blahnik koppintásokra, azzal a különbséggel, hogy a hűvösebb szezonra való tekintettel ezúttal jóval több a fekete, a mélypiros, a lila, a sötétkék és a szürke árnyalatú darab. Az elegáns, de túlárazott cipők sajnos rettenetesen röhejes fantázianeveket kaptak Sarah Jessica Parkertől és kreatív csapatától, így a T- fazonú cipő „Carrie” névre hallgat, de találunk „New Yorker”, „Greenwich” , „Alison” valamint „Pat” néven futó darabot is, amivel a Szex és New York legendás jelmeztervezője előtt kívánt tisztelegni a sorozattól láthatóan nehezen elszakadó híresség.

Nem Sarah Jessica Parker az egyetlen színésznő a szezonban, aki kiegészítőket tervez egy márkának, hasonlóképpen tett Cameron Diaz is, aki a Pour La Victoire-nak készített egy kapszulakollekciót, ami állítólag olyan cipőket és táskákat tartalmaz, melyek a 42 éves Diaz gardróbjában is megtalálhatóak.

Ki az ügyesebb tervező?

A 195–495 dollár (47.666 – 121.000 forint) között mozgó darabokkal talán csak egyetlen apró gond van, méghozzá az, hogy a New York inspirálta kollekció korántsem tűnik New York-barátnak.

Tényleg nehezen tudjuk elképzelni, hogy ilyen tűsarkúkban és szandálokban kellemes lehet baktatni a hólétől latyakos utcákon, de ez a baki talán elnézhető a Hollywoodban élő színésznőnek, aki jól láthatóan elfelejtette, hogy az államok másik részén inkább lapos talpú, meleg csizmára vadásznak a nők ebben az évszakban. Nézze meg a galériában a két színésznő kollekcióját és szavazza meg, hogy melyikük a tehetségesebb tervező!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek