Bőrtoppal vagy csíkos felsővel jobb a csókos szoknya?

2014-re trend lett minél nagyobb, feltűnőbb és majdnemhogy hordhatatlan mintákat gyártani a divatházaknál. Mivel a fast fashion üzletek javarészt tőlük inspirálódnak, így az ő esetükben sem beszélhetünk visszafogottságról a mintás darabokat illetően.

Többek között azért is örültünk meg, amikor megláttuk ezt a visszafogott, de mégsem unalmas szoknyát rögtön két celebnőn is! Adta magát a kérdés, hogy melyik szett néz ki jobban, de ezt ismét önre bízzuk és azt is, hogy eldöntse: a fekete-zöld csíkos és a sötétkék ruhák melyik hírességen mutatnak dögösebben!

Poppy Delevingne vs. Olivia Wilde

Kin jobb a csíkos ruha?

Első párosunkban nemcsak az a közös, hogy ők a legismertebbek a posztban szereplők közül, de az is, hogy mindketten egy Stella McCartney-ruhában parádéztak nemrég. Az unalomig szerepeltetett Cara Delevingne nővére magának a tervezőnőnek a bemutatóján jelent meg ebben a ruhában, amihez szerencsére nem egy fekete cipőt húzott fel. A glitteres-csillogó magastalpú valamiért egyáltalán nem lóg ki a szettből és hiába szerepel a ruhán két minta is, a pitonmintás korall-babakék táskával kapcsolatban is hasonlóak az érzéseink. Delevingne-nek nagyon jól állnak a szeplők és az összefogott haj is legalább annyira, mint amikor kiengedve viseli fürtjeit.

Szerencsére Wilde is elég kreatív volt és egy narancsos-korallos nyitott orrú magassarkút vett fel a szetthez, táskát pedig inkább nem is vitt magával, amikor a New York-i Ed Sullivan Színházba látogatott el. A sminkje teljesen rendben van és a frizurája is - bár megnéznénk egyszer tőle valamilyen bevállalósabb fazont is!

Jamie Chung vs. Kelly Bensimon

És a csókos szoknya?

És el is érkeztünk a szoknyás párhoz! Jamie Chung színésznő a 2015-ös tavaszi-nyári kollekciókat bemutató New York-i Mercedes Benz Divathétre vett fel az említett ruhadarabot, amihez végül egy ujjatlan bőrtopot választott. Cipő terén kicsit kiszámítható volt: egy piros hegyes orrú magassarkút vett fel. Kiegészítők közül egy láncospántú, steppelt anyagból készült borítéktáskát vitt magával, az ujjaira pedig decens gyűrűket húzott. Talán csak az ombre haj húz vissza egy picit a szettből - mi nem viselnénk 2013-ban lejárt trendet egy jövő nyári bemutatón. De minket nem is hívnak, szóval probléma megoldva!

Kelly Bensimon - egykori modell, szerző és az Elle kiegészítőkről szóló mellékletének szerkesztője - nemes egyszerűséggel egy fekete-fehér csíkos hosszúujjú felsőt vett fel a szoknyához, a cipői közül pedig egy vékony bokapántos fekete magassarkú szandált viselt. A táskája nem látszik, de egy egyszerű fekete válltáska, a karikafülbevalók helyett pedig szívesebben látnánk mást a füleiben, de ez van.

Jenny McCarthy vs. Shailene Woodley

Kinek áll jobban?

Jenny McCarthy az Emmy-n viselte ezt a kék, csipkés dekoltázzsal rendelkező ruhát Donnie Wahlberggel az oldalán. A cipője nem látszik, ami kár: talán ellensúlyozná ezt a fura kinézetű, az Anna-bálokat idéző színházi táskát. A körmeit is kékre festette, ékszerek közül pedig viselt egy-két furát: például az alkarra húzható geometriai karperecet. A fülbevalóját sem nagyon értjük, a haja viszont szép.

Shailene Woodley a Csillagainkban a hiba című filmmel vált ismertté. A fiatal színésznő cipője nem látszik, és táskát sem vitt magával, így sajnos még nagyobb figyelem irányul a félig lekopott világoskék lakkjára. A bicepszre húzható aranyékszer mellett egy kör alakú medállal díszített nyakláncot viselt, a sminkje természetesre sikerült, a haja pedig a tőle megszokott volt.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek