Menő egyszerre két dizájner-táskával mászkálni?

Mondhatni hozzászoktunk már a teljesen felesleges trendekhez, Alexander Wangnek viszont még minket is sikerült meglepnie: a tervező által újraértelmezett táskahalmozó trend lényege annyi, hogy nem egy, hanem egyszerre két dizájnertáskával járjon az illető, lehetőleg mindkettőt ugyanattól a márkától válassza, az egyik pedig kicsi, a másik nagy legyen. És hát ki más avatta volna fel ezt a tökéletesen tenyérbemászó trendet, mint Rihanna, aki New York-ban hívta fel magára a figyelmet, miközben két méregdrága Dior táskával mászkált. Attól függetlenül, hogy nem lehet valami kényelmes, nem is tudjuk elképzelni, mit cipelhetett magával Rihanna, hogy egyszerre két táska is kellett: az is elképzelhető, hogy az egyik tök üres volt.

A nem kicsit irritáló trend Alexander Wanghez fűződik, aki az év elején a Balenciaga őszi-kollekciójában is felhasználta, a modelleket ugyanis nem egy, hanem rögtön kettő méregdrága táska kíséretében küldte a kifutóra. Bár maga a duplázás közel sem innováció a divatban, Wangnek még így is sikerült valami újat kihoznia a dologból, hiszen a koncepciót megváltoztatva már nem két óriás-táskával terheli le a nőket, hanem egy kicsi és egy nagyobb dizájner táskával képzeli el a táskahalmozást. Elsőként persze ezt is Rihanna másolta le a kifutóról, akit New Yorkban kaptak lencsevégre, miközben egy Dior Lady baget (kicsi kék) és egy Dior tote baget (nagyobb rózsaszín) cipel magával.

Mi viszont nem igazán értjük, az alábbi kép hogyan demonstrálja Rihanna különleges stílusérzékét: bár az énekesnő kétségkívül fantáziadúsan öltözködik és követi az aktuális trendeket (haspóló, szaggatott rövidgatya, New Balance=helló) ez a táskahalmozás már inkább egy irritáló, jó dolgomban azt sem tudom mit csinálok, légyszi figyeljetek rám!-trendek tűnik. Arról meg már nem is beszélve, hogy mégis mi lehet az a rengeteg cucc, amit Rihannának egyszerre két dizájnertáskában kell cipelnie? Az edzőcuccát biztos a nagyobb Diorban tartja.

Irritáló a táskahalmozó-trend?

Wanget egyszerre két dolog is inspirálhatta az új trend megalkotásában: az egyik, hogy a kézitáska mellett sok nő cipeli az extra cuccait (ebéd, edzőcucc, váltócipő és a többi) zacskóban, vászonszatyorban a munkahelyére, a másik pedig, hogy ezzel a trükkel akár kétszer annyi Balenciaga táskát is el lehet adni.

Ön lát valamennyi fantáziát a  táskahalmozási trendben, vagy  túlzásnak találja? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek