Bréking: Victoria Bechkam lapos talpú cipőket tervezett!

Victoria Beckham a 2015-ös tavaszi-nyári trendeket felvonultató New York-i divathéten mutatta be első cipőkollekcióját, mely – mindenki legnagyobb meglepetésére – tele van lapos talpú, hegyes orrú félcipőkkel.

Persze a veszkós hangulatú, enyhén giccses lábbelik mellett egy rakat vastag, nagyon magas sarokkal ellátott cipőt is kifutóra küldött a focistafeleség, akit most már sokkal menőbb dizájnerként emlegetni, mint ex-spice girlként.

"Cool és magabiztos! Ugyanolyan boldog egy hegyesorrú lapos cipőben, mint platformos szandálban" – nyilatkozta Beckhamné a Daily Mailnek, mikor arról kérdezték, milyen nőt képzelt el cipői tervezésekor. "Mindig azt vallottam, hogy akkor fogok bele új kategóriába, ha sehol nem találom meg azt, amit keresek, és az új cipők stílusa nagyon különleges" – tette hozzá, majd posztolt Instagramjára pár közeli képet is a cipőkről.

A virágokkal díszített fehér lábbeli önmagában elég bazárinak hat, azonban Beckham minimalista, monokróm szettjeivel tökéletes párosítás. Az állatmintás verzióból nehéz kihozni olyat, amit még nem láttunk, de szépen kidolgozott, különleges darab lett az is. A platformcipők fájdalmasan magasak, de a modelleken csodásan álltak.

Mit szól a cipőkhöz?

A lapos cipők fazonjukból adódóan a kislábúakban kedveznek, mert az ilyen hegyes fazon 38-as méret fölött már nehezen hordható anélkül, hogy bohócnak ne néznék az embert – a modelleket elnézve néha az az érzésünk, hogy mindjárt arcra borulnak a túl hosszú lábbelikben.

A kollekciót a bézs, fekete és bikavér színek, letisztult vonalak, kicsit maszkulin szabások, és térd alatti hosszak jellemzik, a tervező hű maradt korábbi önmagához:, azaz valószínűleg megint megkapja a kritikát, miszerint kizárólag magas, vékony nőknek tervez. Akárhogy is, cipői valószínűleg olyan fontos celebkiegészítőkké fognak válni, mint több ezer fontos luxustáskái. Nézze meg a bemutatót a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra