Sofía Vergara mindig ugyanúgy öltözik

A hazánkban leginkább a Modern család című amerikai filmsorozatból ismert, csinos kolumbiai színésznő, Sofía Vergara a napokban töltötte be 42. életévét, melynek apropóján a huffingtonpost.com szerkesztői összegyűjtötték a ruhatervezés felé is kacsintgató Vergara díjátadós ruháit. Az összeállításokat nem kell sokáig nézni ahhoz, hogy szemet szúrjon, a színésznő szeret biztosra menni, és évről-évre nagyjából pontosan ugyanolyan ruhában érkezni a vörös szőnyeges eseményekre.

Vergara rajong a testhezálló, alakját tökéletesen követő Jessica Rabbit-szerű estélyi ruhákért. Valószínűleg kissé hiú is, ezért nem szeretné, hogy felháborító stílusa miatt kerüljön a címlapokra, így szinte sosem kockáztat és a siker érdekében a már jól bevált sellőfazonú ruhát akasztja le a vállfáról. Ez egyébként nem is rossz taktika, ha egy ruha beválik, bátran ragaszkodjon hozzá ön is!

A klasszikus hollywoodi dívákat idéző fazon már tucatnyi alkalommal volt a színésznőn, például a 2009-es American Music Awardson, ahol púderrózsaszín színben és egy ezüst doboztáskával viselte. A 2010-es Emmy díjátadóra Carolina Herrera kövekkel kirakott, sárga színű estélyiét választotta, melyhez Brian Atwood magassarkút és Lorraine Schwartz ékszereket passzintott.

A Herrera féle ruhához hasonló ezüst darabban sétált be a 12. Latin Grammy Awardsra 2011-ben, majd nem sokat gondolkodott a 64. Emmy díjátadós szettjén sem, melyre Zuhair Murad smaragzöld estélyiét választotta, amiben még az előzőekhez képest is feltűnő és dögös látványt nyújtott.

A 2012-es Vanity Fair Oscar partira egy mell- és lábvillantós verziót vette fel Roberto Cavalli kollekciójából, majd ugyanebben az évben egy mellben kissé szűk, tengerhullámokat idéző alsórésszel ellátott ruhát választott Vera Wangtól a 69. Golden Globe díjátadóra. A feltűnő darabot Harry Winston ékszereivel és a Casadei magassarkújával tette még látványosabbá a színésznő.

Vergara úgy tűnik, hogy meg volt elégedve a Vera Wang által készített ruhakölteménnyel, mert a divatháztól választott ruhát a 2013-as Emmy díjátadóra is, a szexi piros ruhát pedig Lorraine Schwartz smaragddal kirakott gyűrűjével dobta fel. A színésznő a 70. Golden Globe díjátadó miatt sem váltott stílust, az előző szettekhez hasonló fekete Michael Cinco ruhában érkezett a vörös szőnyegre, amihez Giuseppe Zanotti tűsarkúját találta a legmegfelelőbbnek.

Úgy tippeljük, hogy a földig érő szűk ruha nem lehet túl kényelmes, Vergarának ez a tény mégsem szegte kedvét és idén már végiglejtett ilyen ruhában a 20. Screen Actor Guild díjátadón, egy gálavacsorán a washingtoni Fehér Házban, valamint egy Donna Karan Atelier féle változatban szórakozta végig az idei Vanity Fair Oscar bulit is. Nézze meg a galériában, hogy milyen fazonú estélyiben megy tutira a nagymellű színésznő!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek