Ők a világ legjobban öltözöttjei 2014-ben

A mérvadónak mondott Vanity Fair magazin idén is összeállította a legjobban öltözött ismert vagy tehetős emberek listáját, melyből megtudtuk, hogy az idei évben a legjobban öltözött nőnek Cate Blanchett, Beatrice Borromeo (az Il Fatto Qoutidiano riportere), valamint Mária dán királyi hercegné számítanak. Őket követi a sorban a Downton Abbey-ből ismert színésznő, Michelle Dockery, valamint az egyik legbefolyásosabb PR cég, a SKDKnickerbocker alelnöke, Audrey Gelman és Vanessa Getty.

A listára felkerült a holland királyné, Maxima is, akit azért a smaragdzöld ruhájáért jelöltek, amiben az amszterdami „Liberation Day-en” integetett pár hónappal ezelőtt. Nem létezik efféle összeállítás A-listás hollywoodi üdvöskék nélkül, akik közül ezúttal Lupita Nyong'ot, Emmy Rossumot és Emma Watsont találták a legjobban öltözöttnek a lapnál.

Az éves listára összesen 42 név került fel, akik közé idén egy bloggert, három stílusos párt és három „egyéniséget” is beválasztottak, mint például Colin Firth-t és feleségét, Bhután királyát, a St. Vincent együttes énekesét, vagy Donna Tartt írót. A telegraph.co.uk információi szerint a Condé Nast csoporthoz tartozó lap ugyan jelölte a nívós listára Harry herceg barátnőjét, Cressida Bonast, végül mégsem találták érdemesnek arra, hogy egy lapon szerepeljen a Net-A-Porter.com alapítójával, Natalie Massenettel, Sophia Amorusóval (a Nasty Gal vezérigazgatójával), vagy az amerikai modellel, Karlie Kloss-szal.

Nem véletlen, hogy a tavaly a harmadik helyre került Katalin hercegné nevét nem látja idén a hírességek között, ugyanis a 32 éves hercegné ezúttal a „Hall of Fame” (A dicsőség csarnoka) néven futó kategóriába került be a Chanel és a Fendi kreatív igazgatójával, a 80 éves Karl Lagerfelddel valamint az Alice & Olivia vezérigazgatójával, Stacey Bendettel egyetemben. Nézze meg a galériában, hogy idén milyen merész vagy elegáns stílussal lehetett bekerülni a sokak által irigyelt listára!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek