David Lynch virágmintás ruhákat tervezett

David Lynch sportcuccokat tervezett
David Lynch sportcuccokat tervezettlivetheprocess.com

Az elmúlt évekhez képest idén feltűnően sok szó esik David Lynchről és munkásságáról, ami leginkább annak tudható be, hogy minden idők egyik legnépszerűbb filmsorozata, a Twin Peaks jövőre ünnepli 25. évfordulóját, melynek apropóján a napokban egy exkluzív anyagot is piacra dobnak a filmrajongóknak Twin Peaks: The Entire Mystery Blu-ray boxset címmel.

A 68 éves rendező állítása szerint az abszturditás az, ami a legjobban tetszik neki az életben, így meg sem lepődtünk, hogy a zenéléssel is kísérletező Lynch az új Twin Peaks lemez megjelenésével párhuzamosan egy sportmelltartókból, biciklis nadrágokból és leggingsekből álló kapszulakollekciót tervezett a wellness-szel, holisztikus egészséggel, fitness-szel, meditációval és egészséges táplálkozással foglalkozó cégnek, a Live The Processnek – írja a nőknek készített kollekcióról a dazeddigital.com.

Bár azt valójában nem tudjuk, hogy a rendezőnek érdemben mennyi köze lehetett a semleges, szürke és fehér színpalettán mozgó, virágmintás darabokhoz, de 100 és 200 dollár (22.885-45.765 forint) között mozgó kollekcióból származó bevétel egy részét jótékony célra fordítják a szervezők, méghozzá az erőszakos cselekmények áldozatait kívánják támogatni a Lynch féle szerelésekkel.

Nehéz elképzelni, de virágmintákban gondolkodott a rendező
Nehéz elképzelni, de virágmintákban gondolkodott a rendezőlivetheprocess.com

A rendezőben fantáziát látott idén a Kenzo két kreatívtervezője, Carol Lim és Humberto Leon is, akik már az őszi-téli kollekciókat felvonultató divathéten is Lynch egyik figyelemfelkeltő zenéjére húzták fel showjukat, amit egy Lynch által inspirált kollekció és kampány követett a sorban. A Kenzo immár a harmadik szezonban működik együtt az egyik kedvenc fotós párosunkkal, Maurizio Cattelannal és Pierpaolo Ferrarival, azaz a Toilet Paper alkotóival, akik ezúttal sem okoztak csalódást és stílusosan építették be Lynch misztikus világát a Kenzo és a Toilet Paper által megszokott miliőbe. Nézze meg a Guinevere Van Seenusszal és Robert McKinnonnal forgatott szürreális reklámot!


És ha már ezen túl van, nézze meg azt a szpotot is, amit a híres rendező a Louboutin körömlakkoknak forgatott: nagyon szép reklám, de ugye ön se gondolta volna, hogy a Radírfejet és az Elefántembert is jegyző Lynch egyszer majd cuki piros lakkok reklámozására adja a fejét?

Oszd meg másokkal is!
Mustra