Újra Bécsig kell utazniuk a Mangóra éhes pasiknak

A listában még ott van a Váci utcai üzlet, a valóság viszont más
A listában még ott van a Váci utcai üzlet, a valóság viszont másMango

Pár nappal ezelőtt a Váci utcai Mango üzletében jártam, hogy feltérképezzem, hogy állnak a leárazások a férfiruhákat illetően, ha már a hölgy kollégáimnak pár héttel ezelőtt bejött a női kollekció. Megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy a pasiknak fenntartott részleg felett átvették a hatalmat a női ruhák és rövid töprengés után az eladókhoz fordultam segítségért. Sajnálattal közölték, hogy körülbelül két héttel ezelőtt érkezett egy utasítás Spanyolországból, hogy vissza kell küldeni az összes férfiruhát és nem is tudják, hogy egyáltalán lesz-e valamikor náluk újra.

Mango ruhát olcsóbban?

Nem kell outlet centerekbe autóznia csak azért, hogy akciósan - sokszor nevetségesen töredék áron - jusson a spanyol márka ruháihoz! A MangoOutleten böngészve sokszor 10 ezer forintért találunk amúgy 30 ezer forintos zakókat - az ingekről nem is beszélve! Jó hír, hogy ott is van kiírusítás és 8000 forint feletti rendelésnél pedig ingyen szállítanak.

Ami szomorú, hogy itthon csak ebben az üzletben lehetett őket kapni, így ha HE by Mango ruhadarabokat szeretnénk, akkor marad a webshop (ha valamelyik üzletbe kérjük a szállítást, akkor ingyenes). Bár a kiegészítők esetében a mérettel nem lehet mellélőni, viszont ha például zakót, inget vagy nadrágot rendelne, akkor gondolja át kétszer: ha az üzletbe kéri a kiszállítást (ami ingyenes), cserére nincs lehetőség. Ha biztosra szeretne menni és amúgy is van arra dolga, nézzen el Bécsbe, ott még kaphatóak a most 70%-kal olcsóbb férfiaknak szóló ruhák! Ha önnek van pontosabb információja, ne habozzon és ide kattintva írjon nekem emailt!

70%-os akcióról maradnak le a magyar férfiak
70%-os akcióról maradnak le a magyar férfiakMango
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra