Öltözzön úgy, mint George Clooney menyasszonya!

Lassan kezdjük feldolgozni, hogy az 52 éves Clooney nemsokára megházasodik és elveszi a celebvilágból nem kérő dögös jogásznőt, Amal Alamuddint, aki jelenleg a Wikileaks-balhét kirobbantó Julian Assange-ot védi a bíróságon. A 36 éves emberijogi ügyvéd szereléseit elnézve éppen úgy kedveli a jelenleg futó aktuális trendeket, mint az időtlen, klasszikus darabokat. A huffingtonpost.com szerkesztői készítettek egy összeállítást a Bejrútban született Alamuddin szettjeiről, melyeket mi is könnyen lekoppinthatunk akár a hazai fast-fashion üzletek kínálatából is. Íme néhány példa azoknak, akik szívesen öltöznének Clooney menyasszonyának!

Alamuddin tudja, hogy két merész cucc jobb, mint egy

A jogásznő egyszerűen elegáns stílusába simán belepasszol egy kis bohémság is, így a tyúklábmintát pop-arttal keverő nadrághoz még egy feltűnő, fémes árnyalatú lakkcipőt is bevállalt. Ehhez hasonló oxford típusú lábbelit az Elie Taharinál 155 dollárért (35.429 forint) talál, a Mangóban egy hasonló fekete lakkcipőért 23.995 forintot kérnek. Ilyen színes, csíkos nadrágot pedig a leárazásoknak köszönhetően már 5995 forintért talál a Zarában.

Néha a legegyszerűbb ruhák a legszebbek

Már kíváncsian várjuk, hogy vajon milyen lesz a jogásznő menyasszonyi ruhája, stílusából ítélve ugyanúgy lehet játékos, mint kifinomult és szupernőies. Mindenesetre Alamuddin előszeretettel visel egyszerű vonalvezetésű, letisztult darabokat, többször kapták már lencsevégre egyrészes púderrózsaszín, narancssárga vagy hófehér, térd felett elvágott ruhában az elmúlt pár hónapban. Hasonló rózsaszín miniruhára a Zarában már 3995 forintért lecsaphat, míg a tejeskávé árnyalatú táska hasonmását 8995 forintért találja meg a Mangóban, ahol a törpe sarokkal ellátott masnis cipő is kapható 6995 forintért.

Pasi-gyatyában, de csinosan

A sármos színész menyasszonya kedveli a lazább és vagányabb szereléseket is, mint például az úgynevezett boyfriend farmert, amit az éppen futó trendekhez igazítva kék keretes aviator szemüveggel, zoknival és uniszex cipővel párosított. Ilyen magasított sarkú maszkulin cipőt a Zarában 12.995 forintért talál, a házilag is könnyen elkészíthető pasigatyát szintén a Zarában lehet megvenni 5995 forintért. Nézze meg a galériában, hogy milyen szetteket kell beszereznie ahhoz, hogy úgy nézzen ki, mint Clooney jövendőbelije!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek