Nem volt hiány magyar modellekből az haute couture héten

A 2015-ös Resort kollekciók bemutatása után szinte azonnal kezdetét vette az ötnapos haute couture hét Párizsban, ahol az előző évekhez hasonlóan szintén sok feltörekvő magyar modell lejtett végig a világ legmenőbb divatházainak kifutóin. Természetesen nem maradt le az eseményről a Chanel és a Prada kampányt megjárt Axente Vanessa sem, aki részt vett a Valentino istennős kollekciójának bemutatóján, a nyolcvanéves Giorgio Armani Privé showján, valamint az Atelier Versace bemutatón, ahol egy feltűnő nyaklánccal kombinált csillogó szuperminit mutatott be rövidujjú zakóval.

Bár Kondás Katát és Gáll Franciskát kicsit hiányoltuk a kifutóról, annak azért örültünk, hogy az Attractive másik favoritja, Adamik Luca egy szezon kihagyása után visszatért a kifutóra. Az előző évadot a tanulmányainak szentelő modell két estélyiben is végigsétált Georges Chackra showján, Stéphanie Coudertnek különleges fejdíszekkel kombinált szereléseket mutatott be, míg Didit Hediprasetyo kifutóján luxuscuccokkal párosított farmerekben lejtett végig.

Nagy sikere volt a couture héten a Visage ügynökség modelljének, Jablonczky Mónikának is, aki 2011 óta már számos kifutón megfordult Thierry Muglertől Rick Owensig. Idén többek között vele zárták Oscar Carvallo showját, de szerződést kapott Georges Chakra, Shiaparelli és Didit Hedipresetyo haute couture bemutatójára is Párizsban.

Nem maradt le a divathétről az Icon Model Managemet több mint 180 centiméteres modellje, Birkner Tímea sem, aki kétszer is végiglejtett a párizsi designer, Oscar Carvallo kifutóján. A Christan Dior orchideákkal feldíszített bemutatóján Rajzák Kinga mutathatott be egy exkluzív kezeslábast, míg a VMS 2013-as győztese, Farkas Zita a Lan Yu és Delphine Manivet bemutatójára kapott felkérést. Nézze meg a galériában, hogy hogyan szerepeltek hazánk legreménytelibb modelljei Párizsban!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra