Calvin Klein kampányban debütál Kate Moss féltestvére

Még az év elején számoltunk be róla, hogy Kate Moss elkezdte befuttatni féltestvérét a divatszakmában, aminek köszönhetően leszerződtette a Storm modellügynökség, ugyanaz a csapat, mely Kate Moss karrierjét is egyengette pályája elején. A Stormnak köszönhetően a mindössze 16 éves Lottie Moss a Dazed & Confused magazinban debütált, amit a Teen Vogue követett a sorban. Pár hónappal ezelőtt egy riport is készült a kamaszlánnyal, melyben beszélt jövőbeni terveiről, például arról, hogy a később majd divat újságírással szeretne foglalkozni.

A szupermodell húgának nem kellett sokat várnia első kampányára sem, amire nem más kérte fel, mint Calvin Klein – írja a vogue.com. A divatház és mytheresa.com közös, limitált szériás kollekciót dob piacra Lottie Moss képével, ami leginkább azért érdekes, mert mind emlékszünk még Kate Moss és Mark Wahlberg ikonikussá vált hirdetésére, aminek köszönhetően Moss körülbelül annyi idősen, mint most a féltestvére, felkerült a szakma képzeletbeli térképére a kilencvenes években.

Az exkluzív „Re-Issue Project” névre keresztelt kapszulakollekció egyébként a márka CK vonalának kilenc klasszikus darabját tartalmazza majd. A húsz évvel ezelőtt nagy népszerűségnek örvendő CK logóval ellátott pulóverek, pólók és farmerek szerdán kerülnek a boltokba és várhatóan 105-415 dollár (23.833-94.199 forint) között lesznek kaphatóak.

A fekete-fehér fotókat tartalmazó, újraértelmezett kampányt Michael Avedon lőtte a márkának, aki a világ egyik legismertebb fotósa, Richard Avedon unokája. A világhírű fotós készítette egyébként az egyik legmegosztóbb Calvin Klein reklámot a nyolcvanas években, melyben Brooke Shields a „Tudni akarod, hogy mi áll köztem és a Calvinem között? Semmi!” mondattal buzdította az embereket farmervásárlásra.

„Lottie valóban olyan, mint amit egy Calvin Klein lány képvisel. Érdekes ártatlanság keveredik benne a szépséggel. Csodálatos volt fényképezni ezt a szép fiatal hölgyet" – áradozott a kamaszlányról Michael Avedon. Nézze meg a galériában Kate Moss húgának első kampányát!

Oszd meg másokkal is!
Mustra