Íme Jared Leto női Chanel-szettben!

Idén januárban már megírtuk, hogy nőket csinálnának a pasikból a londoni divathéten, tavaly nyáron pedig a Diesel hirdetett androgün modellel, így nagyon már meg sem lepődünk azon, ha férfiakat látunk szoknyában vagy éppen leggings-ben. Ez az érdekes trend a hírességeket is utolérte, talán emiatt fordulhatott elő az is, hogy Jared Leto pár nappal ezelőtt a Chanel haute couture bemutatóján a francia márka nőirészlegéről választott (kapott) ruhákban jelent meg.

Ennek apropóján - és a Guardian divatrovatának segítségével - összegyűjtöttünk néhány emlékezetes pillanatot, amikor az erősebbik nemhez tartozó celebek viseltek enyhén szólva feminin, vagy egyenesen nőknek tervezett ruhadarabokat. Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen hatással lesz az eladásokra, ha a manhattani hercegnők meglátják, hogy egy rapper viseli a kiszemelt holmikat.

Jared Leto

A színész-énekes a Chanel 2014-15-ös őszi-téli haute couture kollekciójának bemutatóján vonult fel a luxusmárka női nadrágjában és bakancsában. Bár tény, hogy elég _különleges_ az összhatás, valahogy mégis passzol Letóhoz. Talán amiatt vagyunk elnézőek vele, mert a Mielőtt meghaltam című filmben tökéletesen alakította az AIDS-es transznemű nőt.

Jared Leto a Chanel bemutatóján
Jared Leto a Chanel bemutatójánRindoff/dufour

Kanye West

Kanye West annyira tehetséges befolyásos, hogy egyre több divattal kapcsolatos produkcióban láthatjuk viszont a nevét, legyen szó a nagy port kavaró Vogue címlapról vagy valamilyen más márkával történő együttműködésről. Ebben a szettben a Coachellán énekelt még 2011-ben, a blúzt pedig a Céline márka álmodta meg.

Kanye West éppen átszellemül a 2011-es Coachellán
Kanye West éppen átszellemül a 2011-es CoachellánChelsea Lauren / Europress / Getty

Marc Jacobs

Kínos lehet ugyanabban a ruhában megjelenni, amit éppen más is visel, de elég menő ez akkor, ha az egyik szereplő férfi és ugyanaz a Prada-szett van rajta, mint a divat nagyasszonyán, Anna Wintouron. Marc Jacobs-tól, a Louis Vuitton ex-vezetőtervezőjétől ez annyira nem szokatlan, hiszen a MET gálán is csipkés ruhában jelent meg két évvel ezelőtt.

Pharrell Williams

Pharrell Williams-et már kicsit unjuk, pláne amiatt, hogy minden második üzletben Happy című száma szól. A stílusa bár érdekes, kicsit túl direktnek érezzük, hogy mindenki vele akar együttműködni és lassan már csak öblítőt nem árulnak a nevével fémjelezve. A hirtelen jött népszerűségnek biztos jobban örül a Céline: cipőikért ugyanis rajong a rapper. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy még a Holt Renfrew eseményére is tőlük választott lábbelit. Nézze csak!

Lil Wayne

Lil Wayne 2011-ben, a Video Music Awards-on lépett fel egy meglehetősen fura jeggings-ben, amibe egyébként a Tripp NYC márka címkéjét varrták. A hozzá (nem) passzoló Louis Vuitton övről és a Ralph Lauren alsógatyáról inkább nem is beszélünk, hiszen legalább annyira indokolatlanok, mint az, hogy az alsónak külön Twitter-fiókot készített valaki.

Lil Wayne szintén 2011-ben, de a Video Music Awards-on bűvölte a közönséget
Lil Wayne szintén 2011-ben, de a Video Music Awards-on bűvölte a közönségetKevin Winter / Europress / Getty

Ön mit szól ehhez a trendhez?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek