Heti kedvenc: virágos ing férfiaknak

A nyár tökéletes alkalom arra, hogy kicsit bátrabban öltözködjünk – férfiként is – és kipróbáljunk olyan színeket, fazonokat vagy mintákat, amiket amúgy nem tennénk. Az egyik ilyen a virágos ing, amit egyrészt ne vegyünk fel kalappal és Hawaii-mintás gatyával, másrészt indokolatlanul kevés férfin látni, pedig szolidan is lehet viselni – megmutatjuk, hogyan!

Az egyik legfontosabb szabály, hogy mindenképpen visszafogott, letisztult és semleges darabokkal viselje - ez természetesen nem egyenlő az unalmas ruhákkal és kiegészítőkkel. Három olyan szettet állítottunk össze, aminek darabjait ön is könnyen megvásárolhatja (ha még nem rendelkezik hasonlóval) és bevetheti akár egy lazább dress code-dal rendelkező munkahelyen, vagy a hétvégi séta alkalmával.

Chino nadrággal

A chino nadrágok általában bokánál vagy afelett végződnek, így szinte kiáltanak azért, hogy zokni nélküli (valójában titokzoknival viselt) cipőkkel hordja. Egy bézs vagy barna nadrág mindig tökéletes választás. Övből kevés pénzért is kapunk minőségit, mi most éppen az ASOS-on bukkantunk rá.

Chino.png
reklámfotó

Farmernadrággal

Ha maradna a jól bevált farmernadrágjánál, nyáron próbálja ki a világosabb színűeket: egyrészt jobban passzolnak a melegebb hónapokhoz, másrészt később izzad meg, mintha egy fekete vagy sötétkék nadrágot húzna magára. Nyugodtan viseljen bőrcipőt farmerjéhez és ha szeretne az ing mellé még egy kis feltűnést, vegyen fel színes zoknit.

Farmer.png
reklámfotó

Rövidnadrággal

Ebben a szettben az a legjobb, hogy viselheti sportcipővel, de akár az első összeállításnál látható loafer cipővel is. Ezt mindig tartsa szem előtt vásárlásnál: mennyire kombinálható az a ruhadarab, amire éppen készül lecsapni! Ha háromnál kevesebb öltözetet tud elképzelni hozzá, akkor hagyja az üzletben. Az öv nagy kedvencünk, igazán különleges!

Rövidnadrág.png
reklámfotó
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra