Szerdán vegyen hátizsákot, mint Dávid!

Úgy gondoltuk, eljött az ideje annak, hogy a jól megszokott street fashion rovatunkat bővítsük: terveink szerint gyakrabban szereplünk mi, szerzők is egy-egy összeállításunkkal a jövőben, persze az időjárási előrejelzés most sem marad el!

Kedden a Dunától keletre marad még a 31-35 fokos kánikula, a Dunántúlon viszont mérséklődik a nappali felmelegedés. Szerdán a hidegfront miatt záporokra, zivatarokra kell számítani, és csak 26 fokos átlaghőmérsékletre – írja az Időkép. Csütörtökön és pénteken is előfordulhatnak záporok, zivatarok, de már csak kevesebb helyen, cserébe többfelé erős lehet az északnyugati-nyugati szél. Mindenhol mérséklődik a meleg, általában 22 és 27 fok közé melegszik a levegő.

És akkor következzen:

Dávid

Mi alapján öltöztem fel?

Ha a munka épp nem követeli meg, igyekszem kényelmesen öltözni, de akad olyan szombat és vasárnap is, amikor nem szívesen szabadulok az ingektől. A leárazásokon jutottam hozzá ehhez a földszínű nadrághoz, szerencsére a vártnál több dologhoz megy – a kombinálhatóságot illetően hasonló szinten mozog , mint a sötétkék farmernadrágom. A kék-fehér csíkos ing igazi alapdarab, mindenkinek ajánlom, hogy szerezzen be egyet!

Nyáron nem szívesen hordok magammal bőrtáskát, mert az erős napsütésnek köszönhetően pillanatok alatt átmelegszik. Régóta szerettem volna egy minőségi hátitáskát, de semmiképpen sem olyat, ami minden második emberen visszaköszön. A USE Unusedot régóta kedvelem, nem is volt kérdés, hogy tőlük vásárolok majd egyet. Szerencsére nemrég elindították a USE Bag névre hallgató márkájukat, aminek része a fotón látható hátitáska is.

Mi honnan van?

Ing: Olymp (VAN GRAAF)

Cipő, öv, nadrág: H&M

Táska: USE Bag

IMG 8754
Dívány
IMG 8786
Dívány
IMG 8827
Dívány
IMG 8821 másolata
Dívány
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek