Elle Fanning túlöltözte volna Angelina Jolie-t?

Az a hír járja a divatvilágban, hogy bár Angelina Jolie hátborzongatóan hitelesen formálta meg a gonosz tündér, Demóna szerepét, az Auróra hercegnőt alakító 16 éves hollywoodi üdvöske, Elle Fanning még így is ellopta a színésznő elől a showt a világ meghatározóbb városaiban tartott filmpremiereken.

A szóbeszéden felbuzdulva a Harper's Bazaar divatszerkesztői összegyűjtötték az ártatlan arcú Fanning filmpremierekre készített Disney-hercegnős designeruháit, melyek tényleg látványosabbak, mint a 38 éves Jolie elegáns és visszafogott fekete szerelései, melyektől a vérző sarkú Louboutin cipőt leszámítva valóban nem volt olyan hangos sajtó, mint általában.

Bár szembetűnő a kontraszt a két főszereplő között, nem gondolnánk azt, hogy a kamaszkorú Fanning direkt akarta volna túlöltözni a világ egyik legismertebb celebnőjét. Inkább az álomgyár profi stylistjainak közbenjárásáról lehet szó, akik a pasztell árnyalatú ruhacsodákkal stílusosan és hitelesen helyezték Elle Fanninget a 16.századi mesefilmből a vörös szőnyegre.

A 2001 óta reflektorfényben élő Fanninget az elmúlt hónapokban öltöztette a Lanvin, melynek tervezője egy halványrózsaszín ruhát adott az újdonsült Disney hercegnőre. De a fiatal színésznő végigvonult Alexander McQueen pazar, hálóingszerű ruhajában, Elie Saab világoskék couture ruhájában, Vivienne Westwood púderrózsaszín selyemruhájában, valamint Valentino mohazöld egyrészesében is a vörös szőnyegen. Nézze meg a galériában, hogy mitől lett olyan hiteles Auróra hercegnő Elle Fanning!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra