Nem tudnak szabadulni a celebek az áttetsző ruháktól

A sejtelmes, áttetsző anyagokkal kombinált ruháknál (köszönjük, Givenchy!) talán csak az itt-ott kivágottakat unjuk jobban. Igazán jöhetne valamilyen frissítés ezen a téren és nem csak az anyagok (neoprén) tekintetében. Úgy tűnik, a hírességek (stylistjai) még odavannak értük, emiatt is fordulhatott elő az, hogy Kim Raver és Rooney Mara is ilyenbe bújt: ráadásul ugyanabba!

A nyár a díjátadók öltözékeinek felhozatalát tekintve is uborkaszezon: valahogy jobban kedveljük az őszt, amikor előkerülnek a hangsúlyosabb szettek. Apropó hangsúlyos: nézzék meg, miben villantott dekoltázst Kate Hudson és milyen élénkrózsaszín ruhában jelent meg nemrég Jessica Alba – aztán pedig döntsék el, kinek áll jobban!

Kim Raver vs. Rooney Mara

Kin jobb az áttetsző ruha?

Kim Raver Londonban jelent meg ebben a halványkék, áttetsző szoknyarésszel rendelkező ruhában, aminek a szabásáért egyébként sem vagyunk oda, szóval ez a szúnyogháló nem ront az összképen. A cipő fazonja ötletes, viszont ez a bézs selyemszatén erősen a 90-es éveket idézi – amennyiben szándékos, úgy elnézést kérünk. A körmökre egy halvány, a ruha színét idéző lakk került, a haj viszont szép!

Rooney Mara a Her (A nő) című film vetítésére érkezett hasonló ruhába – ő a fehér színt preferálta. A lábaira egy teljesen egyszerű magassarkú szandál, ujjaira pedig vékony aranygyűrűk kerültek. Ő leginkább a kontraszttal játszott: az ártatlanságot sugárzó szetthez erős szemöldököt és bordó ajkakat készített neki a sminkes, a haját pedig hátrafésülték.

Victoria Bonia vs. Kate Hudson

Ki a jobban öltözött?

Victoria Bonia nemrég Cannes-ban villantott ízléses dekoltázst (bár inkább csak szegycsontot) egy olyan fekete, a nyak körül arannyal díszített ruhában, aminek a párja már Kate Hudsonon is megfordult. Bonia úgynevezett cap-toe (az a cipő, aminek az orra más színből és/vagy anyagból készült) lábbelivel vette fel, ami nem meglepően fekete színű volt. A nyakrészt idéző övcsattal egészítette ki a szettjét, és egy fonott anyagból készült clutchot cipelt magával a vörös szőnyegen. A haját feltűzte – így szerencsére még inkább tudott érvényesülni a ruha.

Kate Hudson a Golden Globe afterpartiján ropta a táncot ebben a szettben, és bár ő is fekete topánt húzott fel hozzá, legalább a derékrészben különbözött Boniától. Gyűrűk közül többet is felvett, a táskája pedig fekete-arany színben tündökölt. Kate Hudson haját egyébként is kedveljük, itt sincs vele semmi gond.

Sutton Foster vs. Jessica Alba

Kinek áll jobban?

A rikító rózsaszín kevés embernek áll jól, mi rögtön két embert is találtunk, akik ráadásul ugyanazt a ruhát választották. Sutton Foster díjátadóra vette fel a dekoltázsnál csavart anyagú, valószínűleg merevített szoknyával rendelkező estélyit, amit egy vékony öv is díszített. Meg kell dicsérnünk, amiért nem az unalmas fekete-fehér színekben gondolkodott, amikor a kiegészítőket választotta: aranyosan csillogó kistáskájához hasonló tulajdonságokkal rendelkező karkötőket húzott magára. Egy kis csavar: a fülbevalói türkiz színűek voltak.

Bár a keskeny övet Jessica Alba elhagyta, a fülbevalójának egy része neki is türkiz volt és ehhez választott gyűrűt is. A ruhától az ő cipője sem látszik, a sminkjében bekövetkezett HD-púder baleset viszont igen. Mivel a válluk és a mellkasuk teteje fedetlen volt, helyesen gondolták úgy, hogy a szetthez feltűzött frizura jár! Önnek melyik verzió jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek