Vegyen rózsaszín szoknyát, mint Cintia!

Itt a nyár, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Most egy talpig Asia centeres ruhákba öltözött modell segítségével mutatjuk be, hogyan lehet divatosan élvezni a nyarat!

Cintia

A szerdai 22 fokos hűvös, esős idő után csütörtökön egyre nagyobb területen csökken a felhőzet, kisüt a nap, de megerősödik, viharossá fokozódik az északnyugati szél, miközben 21-26 fok közé melegszik a levegő – írja az Időkép. Pénteken keleten számíthatunk naposabb időre, nyugaton megnövekedhet a felhőzet és eső, zápor időnként kialakulhat. A hűvös hajnalt követően az ország nagy részén 22-28 fok közé melegszik a levegő, szombaton közepesen felhős, mérsékelten meleg idő a legvalószínűbb folytatás.

A napos, 22-28 fokos időben már nem kell feltétlenül zárt cipőt venni, a neoprén betétekkel megtoldott, púderszín szandál pont megteszi, mivel az se tragédia, ha egy hirtelen jött záporban elázik (könnyen szárad). A fülledt időben nincs is jobb egy lenge szoknyánál és pamutpólónál, mely fölé, ha mégis hidegre fordul a délután, simán felkaphatunk egy kardigánt. A világos színek igazi nyári hangulatot árasztanak és jókedvre derítik az embert egy esős héten is!

Póló: 2300 forint, MK Áruház

Szoknya: 2990 forint, MK Áruház

Szandál: 3300 forint, Mk Áruház

Minden üzlet az Asia Centerben található.

04-street fashion-140530-IMG 5691
Szécsi István / Dívány
05-street fashion-140530-IMG 5712
Szécsi István / Dívány
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek