Katalin megint duplázott

Katalin hercegnének régi jó szokása, hogy többször is felvesz egy-egy méregdrága kosztümöt, estélyit, rajongói többek közt ezért is szeretik őt. Egy ideje azonban nem duplázott a hercegné, utoljára másfél éve írtunk arról, hogy elővette egy régi kedvencét: akkor is azt állapítottuk meg, hogy a hercegnén nem fog az idő.

Nos, továbbra sem képes Katalin változni/öregedni, az elmúlt három évben mintha nem történt volna vele semmi. Alakján nem látszik, hogy valaha terhes lett volna, haja majdnem pont ugyanúgy áll, mint három éve, 2011-ben, a Birmingham-i Summerfield Community Centre látogatásán. És persze a gesztusai sem változtak, nézze csak:

A tengerészes beütésű, kicsit katonás, sötétkék-fehér szett egyébként Alexander McQueen 2011-es elő-őszi kollekciójából származik és ez alkalommal a hercegné a londoni Bletchley Parba vette fel, ahol hivatalos látogatást tett június 18-án.

Egyébként látta már Katalin apai nagyanyját, Valerie Middletont? Most megnézheti, a Clarence House tette közzé Twitteren a fotót a nagymamáról, akire elégé hasonlít a hercegné:

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek