Palvin vagy Tolvai szebb fekete designerruhában?

A 2014-es Comet díjátadó egyik legfontosabb híressége ismét Palvin Barbi volt, akinek még a ruhatárban merengés is jól állt – de mondjuk neki minden jól áll. Másik kedvencünk ismét Tolvai Renáta énekesnő, aki először cometes pucérruhájával hívta fel magára a figyelmünket, immár két éve, de azóta is érdekesebbnél érdekesebb szereléseket választ a különféle gálákra.

Ki öltözött jobban?

Palvin, úgy tűnik, imád feketében bulizni, a Glamour gálára ennek megfelelően egy Pallas Paris márkájú overált vett fel, a Cometen pedig Donna Karant viselt. Cipője Sergio Rossi, táskája Michael Kors, karkötői pedig Chloé márkájúak, ezeket mind megtalálja az Il Bacio di Stilében.

Tolvai Reni régóta Kiss Márk stylist-tervezőre bízza szettjeit, most is így tett: a feltűnő, szokatlan, de mindenképp érdekes ruhát is neki köszönheti, frizuráját Molnár Bence készítette. A két híresség stílusa nagyon eltér, de mindkettő szett igazán jó választás – szerintünk: és ön szerint? Nézze meg Palvint és Tolvait a galériában, majd szavazzon arra, aki ön szerint stílusosabb volt a Cometen!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek