Megint tömegek vásároltak Nanushkánál

Immár harmadszor jártunk Nanushka "warehouse sale" címre hallgató, évente kétszer – nyáron és télen – megrendezett kiárusításán, és valamiért még most is azt hittük, hogy nem lesz tömeg. Nyitáskor, azaz csütörtök reggel 10 órakor nem is volt, csak ajánlani tudjuk mindenkinek, hogy érkezzen korán: fél 11-kor már óriás sorok kígyóztak a próbafülkék előtt és a legjobb darabokat a kasszánál sorban állók szorongatták, a bátrabbak pedig nekiálltak a bolt valamelyik sötétebb sarkában öltözni-vetkőzni.

Ez alkalommal kabátokért és pulóverekért érdemes ellátogatni a tervező Deák Ferenc utcai boltja mellett berendezett üzlethelyiségbe: a 2013-14 őszére-telére tervezett, menő kötött pulóverek 6 és 10 ezer forint között vehetők meg, a csodaszép kabátokból távozásunkkor maradt még kettő, ezek 30-36 ezer forint közötti áron vásárolhatók meg.

Nanushka Facebook oldalán megtalálja a legolcsóbb termékeket szép embereken lefényképezve: tényleg kapható szoknya 3500 forintért, felső 1000 forintért, de a selyemingek most is 8-10 ezer forint körüli áron kínálják magukat és a már tavaly nyári kiárusításon látott shortok most is 7500 forintba kerülnek. Ha kedvet kapott, vasárnapig még beugorhat vásárolni: mi úgy tapasztaltuk, hogy a nyitás utáni roham lecsengésével egész nyugodtan lehet válogatni és általában van is miből, de azért vannak olyan ruhadarabok, amik érthető, hogy nem fogytak el teljes áron.

Hol, mi, mikor?

Mi? Nanushka WAREHOUSE SALE + anyagvásár: korábbi kollekciók, mintadarabok és anyagok kiárusítása.

Mikor? 2014. június 12-15-ig, csütörtöktől szombatig 10:00 és 20:00 óra között, vasárnap 12:00 és 18:00 között.

Hol? Fashion Street Budapest, Deák Ferenc utca 15. (Közvetlenül a Nanushka Flagship Store mellett)

Facebook event: itt

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra