Íme a teltkarcsú nőkre tervezett Csipkerózsika kollekció

Nem kell már sokat várni a nyári szezon egyik legnagyobb favoritjára, a Disney által megfilmesített Csipkerózsika sztorira, a Demónára, melynek egyik főszereplője a gonosz tündért alakító Angelina Jolie lesz. A színésznőnek a nagyszabású film kedvéért a sztárok egyik legfelkapottabb susztere, Christian Louboutin is bevetette magát és egy több darabból álló vérző sarkú cipő-kollekciót tervezett, melyekben Jolie a világ nagyvárosaiban tartott filmpremierek vörös szőnyegén vonult végig az elmúlt hetekben.

Várható volt, egy-két márka meglovagolja majd a film sikerét, és hasznot húz a hősnőkön látott ruhákból, de arra nem számítottunk, hogy a divatmániás teltkarcsú nőkre utazó online bolt, a Torrid.com lát majd fantáziát a sztoriban és piacra dob egy limitált szériás kollekciót 40-48-as mérettel megáldott vásárlóinak.

Bár elsőre kicsit furcsálltuk, hogy a márka eljátszott a molett Csipkerózsika gondolatával, a kollekcióba nehéz lenne belekötni. A hordhatóra és megfizethetőre sikerült darabok közül az átlagosan 28.50 dolláros (6329 forint) pamut pólókkal nem igazán tudtunk mit kezdeni, de a Demóna stílusát idéző, 38.50- 64.40 dollár (8551- 14.300 forint) közötti ruhák kifejezetten mutatósra sikerültek. Nézze meg a fekete és fehér kollekciót a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra