Még mindig műszálas a nyári ruhák nagy része

Nyári ruhákat kerestünk, és nem a komolyabb fajtából: olyan ruhákat, amikben strandra, piacra, bringázni lehet menni, de mondjuk egy esti randira már inkább felvenne valami mást. A legolcsóbb megoldás ismét a H&M és az Asia Center, a Mango és a Promod drágább, de szép ruhákat kínál. Úgy általában elmondható, hogy a pamutruhákra vadászni kell, sok a műszálas ruha, aminek előnye, hogy könnyen szárad, hátránya, hogy könnyen befülled. A hajtás után megnézheti, hol miket találtunk!

Asia Center

Az Asia Centerben a tunikák vannak többségben, de azért találtunk jópár olyan ruhát is, amihez nem kell leggings. A hosszú pamutruhák 4990 forintba kerülnek, a rövidebbek 3 ezer forint körül kaphatók. Poliészter-ruhákból nagyobb a választék, vannak egész komoly, kétrétegű ruhák is. Az egyik kedvencünk egy csipkés hátú, aszimmetrikus aljú, derékban húzott ruha volt 2800 forintért, a másik egy leárazott, 2 ezer forintos sárga miniruha. Mindkettő bátran hordható, nem csak piacra és strandra.

F&F

A Tesco ruhamárkája már rég nem olcsóságáról híres, alábbi ruha is 8500 forint. 4 ezer forint alatt csak leárazott, mérethiányos ruhák kaphatók, vagy hosszított pamutpólónak beillő, vad állatmintás darabok – utóbbiak közül egyet meg is nézhet a galériában. Az F&F inkább elegáns ruhákban erős, mint kényelmesekben.

H&M

A svéd márkánál már mintha elkezdődött volna a leárazás, a legtöbb nyári ruha 30%-os kedvezménnyel kapható. Van nagyon jó, fürdőruha fölé felkapható tunikájuk, szintesemmi kisruháik és drágább, de esti randira is hordható szettjeik. A pamut pólóruha itt is 2990 forint, pont, mint az F&F-nél, de ennyiért vásárolhat már derékban szűkített, kellemes anyagú miniruhát is. Nézze meg a galériában, milyet!

New Yorker

A New Yorkerben még kapható neoprén, virágmintás miniruha, ha valaki lemaradt volna a trendről még ősszel, de sokkal nyáriasabb, aszimmetrikus aljú pamutruhák is vannak szerencsére. Ezek 5 ezer forintba kerülnek, és bár talán túl lazák, nagyon kellemes viselet mind, egy forró nyári napon nincs is szükség másra. A népies motívumok természetesen itt is divatban vannak, de ez nem is baj, hisz a legtöbb nagyon jól néz ki.

Mango

A spanyol márkánál ismét Dunát lehet rekeszteni a térdig érő, irodába tökéletes poliészter ruhákkal, melyekért átlag 9-10 ezer forintot kérnek. A legtöbb egyszínű, fekete, szürke, fehér vagy piros, annyit talán nem érnek, amennyit most kérnek értük, de némelyik tényleg szép, már várjuk a leárazást!

Promod

A Promodban is hasonló áron osztogatják a nyári ruhákat, mint a Mangóban, itt két kedvencünk lett: az egyik egy poliészter, etnikai mintás miniruha 5 ezer forintra leárazva, a másik egy pálmafás panellel díszített, fekete ruha 9995 forintért. Virágos maxiruhát és nyakbakötős minit is talál az üzletben, nagy méretben is, ezek bikini fölött és esti koktélpartin is hordhatók. Feltéve, ha jár esti koktélpartiba. Nézze meg a galériában a kínálat egy részét!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek