Anya-lánya harc: kin jobb a Valentino?

Biztos önnel is előfordult már, hogy édesanyjától (vagy éppen pont lányától) kölcsönzött egy ruhadarabot. Megesik ez celebek körében is – történetesen a Kardashian-klánban: Khloé Kardashian édesanyja, Kris Jenner Valentino-ruháját nyúlta le. Nem gondoljuk, hogy Jennert ez különösebben megtörte volna, viszont arra vagyunk kíváncsiak, önnek melyikükön tetszik jobban a forintban hatszámjegyű ruhaköltemény!

E heti Kinek áll jobban posztunkban itt lesz még a Chanelben parádézó Keira Knightley is, akit Chloë Moretz koppintott le, illetve a telt idomokkal rendelkező Nicki Minaj is, aki ugyanazt a ruhát vette fel a Billboardra, mint a Brandy nevű énekesnő februárban egy díjátadóra. Ismét ön dönt!

Keira Knightley vs. Chloë Moretz

Kin jobb a Chanel?

Keira Knightley még márciusban állt a falhoz ebben az önök szerint menő Chanel-szettben a francia divatház őszi-téli kollekciójának bemutatóján. Külön örülünk, hogy a fekete-fehér szetthez egy merész, aranyszínű, hegyesorrú magassarkú cipőt választott és nem ragadt le a két alapszínnél. A haja természetes hatást keltett, sminkje pedig natúr volt. Kiegészítők közül csak egy gyűrűt és az elmaradhatatlan steppelt anyagú, láncos vállpántos táskát vitte magával.

Chloë Moretz Cannes-ban állt a fotósok gépei elé, ahol ugyanazt a felsőt viselte, amit már Knightley-n láthattunk. Ő egy fehér, az intim tájékon fodros és majdnem áttetsző anyagból készült palazzo nadrágot vett fel hozzá. A körmei babakékek voltak és úgy gondolta, egy szalmakalap tökéletesen kiegészítené a szettet – és milyen jól gondolta! A cipőjét sajnos nem látjuk, de annyira nem is zavaró.

Kris Jenner vs. Khloé Kardashian

Kinek áll jobban?

Kris Jenner olyan jól tartja magát, hogy a baloldali képen elhinnénk: Kim Kardashiannal nem anya-lánya viszonyban állnak, hanem testvérek. Talán emiatt is fordulhatott elő, hogy Khloé Kardashian lecsapott a rajta látható több ezer eurós Valentino-ruhára. Jenner egyébként „ha lúd, legyen kövér” alapon óriási méretű aranyfülbevalóval viselte a ruhakölteményt és fekete hegyes orrú magassarkút vett fel hozzá. Körmeit pirosra festette, de mivel a ruhán is található ilyen szín, abszolút beleillik a képbe.

Khloé Kardashian másfél hete Párizsban, a Four Seasons hotelt elhagyva viselte a Valentinót, amihez piros lábbelit és piros-arany színekben pompázó táskát vett fel. Az ajkaira vibráló pink rúzs került, a haját pedig hordhatná többször így, nekünk nagyon-nagyon tetszik. Szerencsére az ő fotójának jobb oldalára is került egy fehérruhás hölgy, így helyreállt az egyensúly.

Nicki Minaj vs. Brandy

Kin jobb a fekete ruha?

Nem baj, ha nem hallott még Brandy-ről, a mai napig mi sem, csak az tűnt fel, hogy Nicki Minaj ugyanazt a ruhát vette fel, amit már ő is viselt egyszer – méghozzá egy díjátadón idén februárban. Minaj óriási keblein nem biztos, hogy teljesen jól mutat ez a ruha, hiszen a mellei minden lehetséges helyen próbálnak szabadulni a pántok szorításából. Erről a tényről a karkötőként, gyűrűként és fülbevalóként viselt aranyékszerek próbálják meg elvonni a figyelmet és azt kell mondanunk: jó, hogy kicsit visszatért a fekete hajszínhez – bár sejtéseink szerint jövő héten már megint a szivárvány valamelyik színében pompázik majd.

Brandy mellei szépen illeszkednek a ruhába, vele kapcsolatban viszont egy kicsivel nagyobb csípőt hiányolunk, ami kitöltené a ruhát. A kevés ékszer mellett ő táskát is cipelt magával (ami meglepő módon a ruha színével egyezik meg) és magas sarkú szandálban tipegte végig az NAACP díjátadót. Önnek ki jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek