Mellvillantós póló: menő vagy ciki?

slide 350441 3761987 free
ekodworks.com

Furcsa és zavarbaejtő ötlettel rukkolt elő egy 1984-es születésű tokiói művész, Takayuki Fukuzawa, aki saját, ekoD Works márkájába épített be egy újabb mókás darabot 'Peek-a-boo' (Kukucs) néven. A számos rangos díjjal kitüntetett Fukuzawa ugyanis szexi csipkés melltartóba bújtatott formás melleket nyomott egyszerű fehér pólójára, ami első ránézésre talán igazinak is tűnhet a naivabb járókelők szemében.

„Az az idő, amikor a titkos vágyaink csak a fejünkben léteztek, már régen lejárt. Kíváncsi voltam, hogy hogyan reagálnak az emberek, ha a képzeletükben élő dolgok egyszer csak a szemük elé tárulnak" – magyarázza a lapos mellű nőket megcélzó illuzionistává avanzsált művész, aki szerint legújabb agyszüleménye alternatíva lehet mindazoknak, akiknek nincs lehetőségük plasztikai műtéttel megnagyobbíttatni melleiket.

slide 350441 3761988 free
ekodworks.com

A 2012-ben alapított designertárgyakban, bútorokban és ruhákban utazó márka a szemet gyönyörködtető uniszex darabját különböző színű melltartókkal, különböző formájú mellekkel árulja potom 3780 japán yenért, azaz 8299 forintért – írja a dailymail.co.uk. Ön szerint menő hogy mellet is villant meg nem is, vagy cikinek találja az efféle provokálást? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (2511) (2842) Ciki!
Mustra