Hétfőn viseljen ballonkabátot, mint Dávid!

Úgy gondoltuk, eljött az ideje annak, hogy a jól megszokott street fashion rovatunkat bővítsük: terveink szerint gyakrabban szereplünk mi, szerzők is egy-egy összeállításunkkal a jövőben.

Vasárnap és hétfőn a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan alakulhatnak ki záporok – írja az Időkép. Főként vasárnap még többfelé élénk lehet az északi szél. Kissé hűvös hajnalokra, napközben mérsékelten meleg időre van kilátás, míg vasárnap átlag 22 fok, hétfőn már 23 fok várható délután. Az idő lassan, de biztosan melegszik, hétvégére már újra 30 fok körüli maximumokra számíthatunk.

És most következzen:

Dávid

Mi alapján öltöztem fel?

A késő tavaszi, kora nyári csapadékos időjárás kedvez annak, hogy a kedvenc ballonkabátom valamelyik ingemmel viseljem. A színe meglehetősen különleges (nem a szokásos fekete, kék vagy bézs), de én pont emiatt szeretem: egyrészt a Burberry-t idézi, másrészt pedig úgy gondolnánk, hogy semmihez sem megy, pedig pont ellenkezőleg!

A fekete színt nem szeretem, igyekszem csak kiegészítőkben viselni - itt éppen egy ilyen színű táskát vittem magammal. A rohangálós nap miatt sportcipőt húztam, úgy gondolom, nem "ütik egymást" az inggel - még februárban írtam arról, hogyan keverheti ön is a stílusokat férfiként. A világoskék inget mindenkinek ajánlom, felejtsük el végre azt a sztereotípiát, hogy csak buszsofőrök viselik.

Mi honnan van?

Ballonkabát, öv: H&M

Ing: Montego (Peek&Cloppenburg)

Farmer, cipő, táska: ZARA

IMG 3828
Dívány
IMG 3824
Dívány
IMG 3866
Dívány
IMG 3881
Dívány
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek