Melyik hollywoodi üdvöskén áll jobban Abodi Dóra ruhája?

Lassan már az lesz nagy szám, ha nem egy külföldi, hanem egy hazai hírességet kapnak lencsevégre Abodi Dóra kreációiban. Az elmúlt hetekben Lindsay Lohan pózolt a designer pulóverében és fejdíszében a Kode Magazin nyári kiadásában, majd az első iHeartRadio Music Awards díjátadón a feltörekvő brit popsztár, Katy Tiz integetett Abodi arany tüskékkel kirakott fehér színű bőrdzsekijében Los Angelesben.

Íme a 14 éves színésznő Abodi Dóra ruhájában
Íme a 14 éves színésznő Abodi Dóra ruhájábanSteve Granitz / Europress / Getty

Tegnap tartották a legújabb Disney produkció, a Demóna világpremierjét a hollywoodi El Capitan Színházban, ahol a film kiemelt főszereplői, mint Angelina Jolie vagy Elle Fanning mellett végigvonultak a vörös szőnyegen a filmstúdiók legnagyobb új reménységei is, mint például a mindössze 14. életévét taposó Bailee Madison is, aki fiatalkora ellenére számos filmet tudhat már a maga mögött. Karrierjét 2007-ben kezdte a Híd Terabithia földjére című filmmel, de látható volt már Jennifer Aniston oldalán is a Kellékfeleségben.

Stef Dawson márciusban viselte a tervező ruháját
Stef Dawson márciusban viselte a tervező ruhájátMichael Tullberg / Europress / Getty

Bár Madison antréját igencsak elhomályosította, hogy Brad Pittet képen törölték a vörös szőnyegen, azért azt mégsem volt nehéz kiszúrni, hogy a színésznő Abodi Dóra fekete-fehér ruhájában érkezett a nagy visszhangot kapott eseményre. Madison a ruhához egyébként a H&M fehér körömcipőjét és az EF Collection ékszereit viselte a premieren.

Melyik celeblány mutat jobban Abodiban?

Egyébként nem Madison az első celeblány, aki megjelent a vörös szőnyegen ebben a ruhában, ugyanis március közepén az ausztrál származású színésznő, az Éhezők viadala: Futótűz című film sztárja, Stef Dawson már egyszer végiglejtett egy ugyanilyen darabban az Ok! Magazine Pre-Oscar Partyjának vörös szőnyegén.

Madison mellett az 1993-ban született brit énekesnő és rapper is a tervező egyik látványos printekkel feldobott selyem bomberdzsekijében pózol a Glamoholic Magazin legújabb számában. Az X Factor hetedik évadában feltűnt celebnő divatanyagát ide kattintva nézhetik meg.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek