Hordjanak a férfiak is piros ruhákat!

Az egyik legjobb dolog abban, hogy a hátunk mögött tudhatjuk a telet, hogy a fekete kabátokat és sötét pulóvereket leválthatják a színes(ebb) ruhadarabok. Ilyenkor a szekrényünkbe is jobb érzés bepillantani: világos pulóverek, mintás ingek és nyitott cipők várják, hogy újra viseljük őket. Bár a tavaszi-nyári fekete-fehér trend egyelőre csak a női divatot fertőzte meg, ennek ellenére a férfiak közül is többen vannak úgy, hogy nem hajlandóak feltűnőbb színeket viselni, mert az férfiatlan – pedig ezt már a Vilmos herceg stílusát bemutató posztomban is cáfoltam.

Biztos mindenki belefutott már a színeket a nemek ismeretei alapján csoportosító képbe, itt az idő viszont, hogy erre kicsit rácáfoljunk végre. A legtöbben már az előtt meggyőzik magukat, hogy nem állna jól nekik egy adott szín, mielőtt ténylegesen felpróbálnák – ha viszont tényleg nem mutat úgy az archoz közel, mint kéne, akkor még mindig viselhetjük az adott árnyalatot nadrágként vagy kiegészítőként.

Habár a piros az alapszínek közé tartozik (és emiatt számos másikhoz is tökéletesen passzol), ritkábban nyúlunk érte, mint mondjuk a kék darabokért. A nyári kollekciókat elnézve idén viszont a ragyogó orchidea (LINK) mellett a piros és a különböző árnyalatai lesznek a hangsúlyos színek, emiatt gondoltam úgy, hogy – a FashionBeans segítségével – összegyűjtöm, milyen ruhadarabokat érdemes beszerezni a következő hetekben és mivel hordjuk őket. A hajtás után óriásgrafika várja!

pirosak.png
Dívány
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek