Újabb celebnő ment Abodi szerelésben díjátadóra

Katy Tiz Abodi kabátban ment Los Angelesbe
Katy Tiz Abodi kabátban ment Los AngelesbeMichael Buckner/nbc / Europress / Getty

Jól sejtettük, hogy nem kell sokat várni a következő celebnőre, aki Abodi Dóra szerelésben lejt végig a vörös szőnyegen. Nemrég Lindsay Lohan pózolt a tervező pulóverében és fejdíszében a Kode Magazin nyári kiadásában, ezúttal pedig a feltörekvő brit popsztár, Katy Tiz jelent meg Abodi arany tüskékkel díszített fehér színű bőrdzsekijében az első iHeartRadio Music Awards névre keresztelt díjátadón a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban.

A menő kabátot a folk-rockról taktikusan pop zenére váltó énekesnő egy testhez simuló, bordázott anyagból készült, piros, combtőig felsliccelt ruhával, ezüst szandállal és a kabáthoz passzoló szegecses doboztáskával egészítette ki. Ezzel a dailymail.co.uk szerkesztői szerint is profin gondoskodott arról, hogy kitűnjön az egyébként A-listás hírességekből álló tömegből.

Az énekes a combvillantást is bevállalta
Az énekes a combvillantást is bevállaltaMichael Buckner/nbc / Europress / Getty

Az eseményen – melyet a Rolling Stone magazin a vártnál szórakoztatóbbnak nevezett – megjelent többek között Rihanna, Selena Gomez, Hilary Duff, Ashley Green, illetve az ijesztő tekintetű Jared Leto is. A Clear Channelen élőben leadott showra egyébként a többi híresség sem habos-babos estélyiben érkezett, hanem menőbbnél-menőbb és rövidebbnél-rövidebb designerruhákat vonultattak fel a vörös szőnyegen.

Oszd meg másokkal is!
Mustra