18 intő jel, hogy túl sok divatbloggert követ

Bár lassan minden második ember „szakmája” divatblogger lesz, a legtöbbször hiányoljuk az egyediséget és olyan érzésünk van, mintha a blogok gyártósoron, sablon segítségével készülnének. Persze – mint mindig – most is mély tisztelet a kivételnek, szerencsére vannak, akik kitűnnek a tömegből, de a nagy részük sajnos egy vezérfonalat követve osztja meg gondolatait – amiknél számos alkalommal van deja vu érzésünk. 

Hasonló a helyzet a megosztott képekkel is, ott is számtalanszor láthatunk megszólalásig hasonló fotókat, amik néhány esetben egy megkomponált álomvilágot tükröznek. Az Instagramnak hála tudjuk, mit esznek, hol laknak és mit tartanak a táskájukban a bloggerek – emiatt készített a StyleCaster weboldal egy listát, ami a humoros oldaláról fogja meg azokat a jeleket, amik alapján megtudhatjuk, túl sok divatrajongót követünk-e vagy sem. Jótanács: ha szeretne sok like-ot kapni a képeire, akkor kövesse az alábbi fotók tematikáját, ha viszont szeretne kreatívabb lenni, kerülje el őket!

1. Összezavarodik, amikor leül enni és nem madártávlatból látja az ételt.

2. Furának tartja, hogy az utcán az emberek karjai a kabát ujjában vannak.

3. Elkezd azon gondolkodni, hogy az ön asztalán vajon miért nincs minden nap frissen vágott virág, íncsiklandó péksütemény, napszemüveg és egy éppen menőnek számító könyv.

4. Hétvégenként délig nem mer felnézni az Instagramra, mert tudja, hogy tele van habba rajzolt szívecskés latte macchiatókkal és keresztneves kávéspoharakkal.

5. Bogyós gyümölcsök. Mindig. Mindenkinél.

6. A tükrös szelfiknek hála több lány szobáját látta már, mint a gimi legmenőbb csávója.

7. Komolyan fontolóra veszi, hogy otthagyja a munkahelyét és olyan vállalkozást indít, ami virágokat árul közvetlenül bloggereknek.

8. Úgy gondolja, 140 ezer forint egy nyári mamuszért nem is sok, hiszen van rajta két C betű.

9. Amikor népszerűtlennek érzi magát Instagrammon, egyszerűen posztol egy fotót pár macaronról.

10. Úgy érzi, a részletesen dokumentált nyaralás fotói mit sem érnek, ha azokat nem a saját szemszögünkből, egy napszemüvegen keresztül fotózza.

11. Azon agyal egész nap, önről vajon miért nem készít senki olyan fotót, hogy az utcán egyik lábát felhúzva pózol.

12. Késztetést érez arra, hogy minden nap készítsen egy képet a cipőjéről felülnézetből – vagy a lábairól fürdőzés közben – utóbbiról főleg akkor, ha közben borozgat vagy magazint olvas a kádban.

13. Elszántan keresi azokat a helyeket, ahol a Céline és a Chanel termékei Zara vagy H&M árban vannak. (Segítünk, ez az Aliexpress.com – a szerk.)

14. Ha úgy érzi, nem elég ütős egy fotó, csak véletlenszerűen bedob a szélére egy napszemüveget vagy egy parfümös üvegcsét és probléma megoldva.

15. Szemészhez jár, mert mindent triplán lát.

16. Ha unatkozik, tárgyakat rendez el a parkettáján.

17. Úgy érzi, ön az egyetlen ember a bolygón, aki még nem kent avokádót a pirítósára.

18. Nem kell többé pszichiáterhez járnia, hiszen naponta átlagosan 20-25 fotóval teszik helyre az önbizalmát.

Oszd meg másokkal is!
Mustra