Nézze meg Katalin összes turnéruháját!

Katalin hercegné és Vilmos herceg április 7-én érkezett meg Új-Zélandra, majd egész 25-éig Ausztráliában turnéztak. A közel 3 hetes hivatalos eseményekkel teli körút alatt Katalin megannyiszor átöltözött, volt, hogy egy nap háromszor is. Összeszedtük az összes szettet, amit láthattunk a legcsinosabb hercegnén az elmúlt hetekben és azt is megosztjuk önökkel, melyik ruhát melyik tervezőtől vásárolhatja meg – már ha eddig nem kapkodták volna el az összeset.

A galériában megtalálja a botrányos, első napi villantós szettet, a sárga designerruhát, amit meglátva Vilmos közölte nejével, hogy úgy néz ki, mint egy banán (állítólag tényleg elhangzott ez a mondat a 900 fontos ruha láttán) és az utolsó napi, szürke szerelést is, melyben az angol pár búcsúzott a déli kontinenstől. Most megtudhatja, mit viselt Katalin, amikor DJ-zett vagy épp fát ültetett, miben találkozott az erszényesnyúllal, milyen márkájú ruhában mászott repülőbe, és azt is, vajon tényleg megreformálta-e öltözködését II. Erzsébet királynő!

Katalin egyébként szokatlanul sokszor választott amerikai tervezőtől ruhát és kevésszer ausztráltól: utolsó nap az amerikai Michael Korstól vett fel szürke kabátot, de Lela Rose és Tory Burch is örülhet neki, hogy bekerültek ruhái a hercegné ruhatárába. Az új-zélandi Emilia Wickstead és az ausztrál Zimmermann márka is megjelent a turnén, de ennyiben ki is merült a helyi tervezők támogatása, ha az Új-Zélandon felnőtt, de New Yorkban tevékenykedő Rebecca Taylort nem számoljuk. Katalin három olyan ruhát is pakolt a 19 napra, amit korábban hordott már, nomeg több olyan alapdarabot, ami bármikor elsüthető – Zara blézer, Gap blúz, etc. –, tehát jó eséllyel ezeket sem először vette fel.

Természetesen most is a brit tervezők munkái voltak túlsúlyban az utazós gardróbban: Katalin kétszer is bevállalt Roksanda Ilincic és Catherine Walker ruhát, de Alexander McQueentől három szettet mutatott. Nagy kedvencétől, Jenny Packhamtől most csak egy fekete ruhát választott. A hercegné több alkalommal is ruhát váltott a nap folyamán, de április 13-án háromszor is át kellett öltöznie. Ruhatárában egy félresikerült darab sem volt, az összes szett tökéletesen állt rajta és az alkalomnak megfelelő volt, talán a zöld, zsákfazonú Erdem kabát volt a leggyengébb választás.

Ami a cipőket illeti, Katalin (egy hercegnéhez képest) nagyon szerényen pakolt, 8 párnál nem vitt többet a tengerentúlra. A szokásos LK Bennett tűsarkú mellé – mely ismét rengeteget szerepelt – egy sötétkék Alexander McQueen tűsarkút és egy Jimmy Choo-t tett el, de vitt magával sportos tornacipőt és szalmatalpú, Stuart Weitzman márkájú szandálokat is.

Az egész gardrób 38 ezer fontba, azaz 14 millió forintba került a Daily Mail számítása szerint: ebből az első nap viselt piros kabát kitett 7 ezer fontot, azaz 2,6 millió forintot, a Jenny Packham ruha 3100 font, 1,1 millió forint volt, és több, ezer fontos ruhadarabot is láthattunk a hercegnén. További részleteket, márkaneveket és árakat a galériában talál, ahol az első naptól az utolsóig sorakoznak a képek!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek