Lindsay Lohan Abodi ruhában került címlapra

Lindsay Lohan a magyar tervező szettjében
Lindsay Lohan a magyar tervező szettjében

Alig egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Abodi Dóra exkluzív szereléseiben már nemcsak a vörös szőnyeges eseményeken vonulnak végig a hírességek, hanem a nemzetközi magazinok stylistjai is előszeretettel használják a tervező kollekcióját és kiegészítőit. Az éppen egy vetéléssel haknizó Lindsay Lohan már akkor beharangozta Instagramján, hogy "111 by Dora Abodi" márkájú, hímzett pulóverben és a tervező fejdíszében fog pózolni a Kode Magazin 2014-es nyári kiadásában.

A limitált példányszámban kapható lap a napokban megjelent és nagy meglepetésünkre a botrányairól jól ismert 27 éves színésznő nem csak az interjú mellett megjelenő képeken pózol Abodi szerelésben, hanem a címlapon is. A divatanyagban a magyar tervező ruhái olyan márkákkal szerepelnek együtt, mint a Faubourg Du Temple, a Topshop vagy a Privileged.

Áprilisban egyébként nem csak Lindsay Lohan, hanem Kína egyik legmenőbb divatbloggere, Tony Style is felvette a magyar tervező őszi-téli kollekciójának egyik látványos darabját, melyre a shanghaji divathéten a több magyar tervező részére felállított pop up boltban találhatott rá. A magyar tervezők darabjaiban sétáló bloggert ide kattintva nézheti meg, alább pedig egy videót láthat arról, hogyan készültek a Kode magazin képei!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek