Hivatalosan is a nadrágkosztüm az idei év slágere

Nemcsak a számos fazonban kapható és szinte mindenkin előnyösen mutató szmoking az idei év egyik alapdarabja, hanem a hozzá tartozó cigarettanadrág is, amit a legenda szerint Audrey Hepburn hozott divatba a Funny Face című filmben. Az ötvenes évek vége óta divatos, vékony, kislányos testalkatra szabott nadrágot azóta is előszeretettel hordják a hírességek, ami leginkább annak tudható be, hogy a legfelkapottabb divatházak is évről-évre kifutóra küldik a közkedvelt fazont.

A maszkulin hatású szettet az utóbbi időben több celebnő is elsütötte a vörös szőnyegen, többek között Angelina Jolie, Madonna, Kourtney Kardashian illetve Pharrell Williams felesége, Helen Lasichanh is ilyen nadrágkosztümöt részesített előnyben a gyémántokkal kirakott puccos báliruhákkal szemben – írja a dailymail.co.uk. A divattervezők újonnan felkapott kedvencét, a divatmániások rémálmát, Cara Delevingne-t pedig alig láttuk más stílusú szerelésben a szezonban.

„A nadrágkosztümök határozottan visszatértek. A 2014-es eladási statisztika alapján az idei év hivatalosan is a nadrágkosztümök éve. A nők élvezik, hogy férfias, élére vasalt nadrágot viselhetnek, miközben az ügyes szabásnak köszönhetően kiemelhetik nőies alakjukat is. A cigarettanadrág és szmoking viselése nem ismer korhatárt, ezért is viseli ugyanazt a 21 éves Cara Delevingne és Madonna is” – mondta az androgün viseletről a Debenhams szóvivője.

A többek között az Armani, a Saint Laurent, a Dior vagy Jasper Conran kifutóján látott, jól szabott nadrágokat természetesen a hazai fast-fashion üzletekben is beszerezheti. Nekünk legjobban a Mango kínálata nyerte el tetszésünket, ahol egy cigarettanadrágért 9995 forintot kérnek, ennek az oldalt cipzáras változatáért pedig 12.995 forintot kell otthagyni az üzletben.

A Zarában a klasszikus feketén kívül a púderkéktől a rikító sárgáig szinte minden árnyalatban kapható a trendi fazon 9995 forintért. Ha ennél olcsóbban úszná meg a nadrágvásárlást, akkor nézze meg a H&M és a Stradivarius kínálatát, ahol átlagosan 6995 forintot kérnek egy ilyen nadrágért. Nézze meg az elérhető árú kínálatot a galériában!

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek