Vegyen olaszleckét a Dolce & Gabbana modelljeitől!

Még fel sem dolgoztuk, hogy milyen menő kollekcióval rukkolt elő a Dolce & Gabbana a 2014-es őszi-téli szezonra, máris itt van a márka és a tervezők jófejségét bizonygató videó, amit a swide.com kreatívosai, Ben Taylor és Alessia Gargiulo készítettek az egyik legismertebb olasz márka idei férfimodelljeivel.

Az alig több, mint két és fél perces kisfilmben a legutóbbi divatshown felbukkant olasz és nemzetközi modellek egy része tanítja meg nekünk, hogy hogyan kommunikálnak és értik meg egymást az olaszok szavak nélkül, egyszerű kézmozdulatokkal, miközben Andrea Ratti által kiválasztott vidám olasz klasszikusok hallgatóak a háttérben – írja a designtaxi.com.

Nézzen meg ön is a videót és pár mozgóképet a humoros gesztikulációkból, amiket a legfelkapottabb modelleknek is sikerült elsajátítaniuk. Ime az olaszból kikupált szépfiúk: Mack, Edward Wildings, Hedi, Kevin és Jonathan Sampaio, Joe Collier, Alessio Pozzi, Arran Sly, Clint Mauro, Ryan Barrett, Mariano Ontanon, Misa Patinszki, Elbio Bonsaglio, Thomas Guarracino, Evandro Soldati, Oliver Cheshire, Tony Ward, Chris Elsen, Diego Fragoso, Noah Mills

Mi van?

Az ujjbegyek középen való összeérintését csuklórángatással és gúnyos fintorral párosítva akkor használják, ha valaki olyat mond, aminek nem túl sok vagy semmi értelme nincsen.

Jártok?

A mutató ujjak összekocogtatása gúnyos mosollyal vagy kacsintással egybekötve annyit tesz, hogy az a pletyka járja, hogy egy fiú és egy lány egy párt alkotnak vagy összejárnak.

Nem érdekel!

Az áll tenyérrel való kifelé pöckölgetése, az ajkak lefelé biggyesztése és a kézfejjel a levegőbe való legyezgetés annyit tesz, hogy egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit gondol. Tesznek rá.

Parázom!

A felfelé tartott tenyér és az ujjak középen való gyakori összeérintése csücsörítéssel annyit jelent, hogy az adott embernek van félnivalója, aggódik valami miatt. És ez nem kérdés, hanem tény.

Minden ok!

Ha helyeslő bólogatással elhúzunk magunk előtt vízszintesen egy szuperjelet, majd azt a magasba is emeljük, akkor hátradőlhetünk, mert minden rendben van, valami simán, komplikációk nélkül ment.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek