A Hannibál sztárjától tanulhatnának a férfiak

Ha a kreatív dress code-ról beszélünk, akkor egyértelműen előnyben vannak a nők: mivel formai megkötés a legtöbbször csak a fazonra (koktélruha, estélyi, stb.) vonatkozik, így mondhatni mindig szabad kezet kapnak. A férfiaknál ez sajnos kevésbé működik, hiszen például ha olyan estről beszélünk, ahova szmokingban kell menni, máris leszűkül a mozgástér.

Amennyiben az öltöny az elvárt öltözet egy eseményen, akkor a legtöbb híresség csakis a fekete színben gondolkodik - ezért is van az, hogy a díjátadókat követő napokban kizárólag a hölgyek szettjeit vesszük nagyító alá itt, a Díványon is. Reményre ad viszont okot a Mads Dittman Mikkelsen néven született, de középső nevét elhagyva és leginkább a Hannibál című sorozat miatt híressé vált színész, aki megmutatja, hogy lehet egy öltönyt kreatívan is viselni.

A 48 éves dán színész mindig stílusosan öltözködik - legyen szó a filmbeli karaktereiről, a hivatalos eseményekről vagy a mindennapjairól. Emiatt döntöttünk úgy, hogy óriásgalériában, képaláírásokban elhelyezett tippekkel mutatjuk meg: férfiként is viselhetünk ötletes, de mégsem nevetséges vagy kihívó összeállításokat, ha szeretnénk kitűnni.

Az 1987 óta házas Mikkelsen számára a hollywoodi átütést az Arthur király hozta meg tíz évvel ezelőtt, melyben Tristant formálta meg. "Két évvel később már a Casino Royale című James Bond-filmben láthattuk, tavalyelőtt pedig elnyerte a legjobb férfi alakítás díját a Vadászat (Jagten) című filmben nyújtott alakításáért" - olvashatjuk a Wikipedián.

A közel harminc képet tartalmazó galériánk mindenki számára érdekes lehet: a nők elidőzhetnek a szexi színész fotóin, az erősebbik nem stílusra fogékony képviselői pedig hasznos, képekkel illusztrált tippeket kapnak. Láttunk már olyat, hogy egy sorozat hatással volt a divatra és az emberek öltözködésére - ebben az esetben csak remélni tudjuk, hogy így lesz!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek