Cheltenham-ben bizonyítja rossz ízlését a brit elit

Nincs is jobb, mint egy angol lóversenyen a női nap: a Ladies Day-en hagyományosan kitesznek magukért a nők, igyekeznek a legstílusosabb és legegyedibb szettel előállni, hogy elnyerjék a nap legjobban öltöttjének címét. A versengés mindig sok vadhajtással jár, Epsom után most itt a Cheltenham-i derbi, ami annyival megnehezíti a látogatók dolgát, hogy még hideg is van.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Az időjárásnak megfelelően erre a lóversenyre talpig tweedben és szőrmében mennek a nők, ami legalább annyira közönséges tud lenni, mint az üveges pezsgőzés az Operabálon. A Daily Mail beszámolója szerint a legrosszabb ízlésűek akkora szőrmekalapban mentek, ami alól ki se láttak, de a többségnek sikerült rendesen felöltöznie piros chino nadrágba, sötétkék blézerbe, vagy jól szabott ruhákba. A jól öltözött többséghez tartozik szerintük az angol királyi család is, például Camilla, Cornwall hercegnéje szőrszegélyes kalapban.

Nekünk viszont Zara Philips bordó kabátja és a róla lelógó göndör állatszőr egyáltalán nem tetszett, táskája – mely biztos valami drága designerdarab – szimplán ronda, a fején tekeredő kalapka pedig röhejes. Philips nem csak egy nap látogatott ki a versenyre, de a vaníliaszínű kabátruhával is eléggé melléfogott. Ugyan Philips sosem jólöltözöttségéről volt híres, mégis elegánsabb volt, mint Katie 'Jordan' Price, aki fehér lábszármelegítővel és rengeteg állatszőrrel dobta fel szettjét. Voltak olyan nők, akik muskétásnak öltöztek, míg mások Louis Vuitton táskás vadásznak vagy pornós kiscserkésznek álcázták magukat – nézze meg őket is a galériában!

A Cheltenham Festival női napja egyébként közel sem olyan fontos, mint a Royal Ascot derbié, nincs különösebb ruházati megkötés és rengeteg program közül lehet választani: ha például unják a lóversenyt, a látogatók elmehetnek kézmasszázsra, vagy stílustanácsadásra a Fashion Zone Live! területére, ahol a Holland & Cooper, a Jonny Beardsall és Katalin hercegné kedvenc márkája, az L.K. Bennett emberei adnak öltözködési tanácsokat.

A galériában szereplők közül pár nőre ráfért volna egy a jó tanács, mielőtt elindult otthonról. Mi mindenesetre már nagyon várjuk a napot, amikor az utolsó platformtalpú bézs cipő is eltűnik a Föld színéről.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek