no

Ön adna szoknyát pasijára?

Mint mondják, a divat nem ismer határokat és ennek az elmúlt hónapokban mi is szemtanúi voltunk. Fura egyébként belegondolni, hogy sokszor elég, ha egyetlen neves divatház felkap valamit, utána egyből menévő válhat az, ami előtte évekig ciki és tiltólistás volt. Gondoljunk csak bele a piros és a rózsaszín párosára, amit egészen az Yves Saunt-Laurent 2012-es kollekciójáig kerülni kellett, aztán hirtelen mindenkinek a kedvence lett.

Mivel a női divat tekintetében tágabbak a határok, ezért a férfiaknak szánt extrém ruhadarabok sokkal jobban felhívják magukra a figyelmet. Ezért döntöttünk úgy, hogy összeszedjük azokat a ruhákat és kiegészítőket, amikre az elmúlt hónapokban felhúztuk a szemöldökünket, ön pedig szavazhat, hogy melyik a legkellemetlenebb.

M.I.A. mintái

Azt már megírtuk, hogy M.I.A. a Versace Versus vonalának tervezett kapszulakollekciója szupergiccses lett. Egy férfikabátért több mint kétszázezer forintot kértek tavaly év végén, talán ennek (bár döntően a dizájnnak) köszönhetően nem sok street styl fotón köszöntek vissza a ruhadarabok. Ha önnek is kiakadt a jóízlés-detektora, akkor szavazzon rájuk!

Egy M.I.A. x Versace kabátért több mint 200 ezer forintot kértek el.
Egy M.I.A. x Versace kabátért több mint 200 ezer forintot kértek el.reklámfotó

Gyorséttermek az ASOS-nál

Úgy tűnik, a tervezők mostanában nagyon rákattantak a gyorséttermekre, hiszen nemrég Jeremy Scott készített egy ilyen kollekciót a Moschinónak, most pedig az ASOS-on fedeztük fel ezt a pólót. 53 euróért, tehát közel 17 ezer forintért az öné (vagy pasijáé) lehet ez a többek között Pizza Shed és Macoldonkey's feliratú felső.

Az ASOS-on közel 17 ezer forintért lehet gyorséttermes pólója pasijának.
Az ASOS-on közel 17 ezer forintért lehet gyorséttermes pólója pasijának.reklámfotó

Fendi-bunda

Úgy tűnik, a Fendinek is eszébe jutott, hogy télen bizony a férfiak is fáznak, nemcsak a nők. Az olasz divatház azután, hogy kecskeszőrön vonultatta fel a modelljeit, piacra is dobta az erősebbik nemnek szánt bundjáját.

A Fendi rájött, hogy a férfiak is fáznak.
A Fendi rájött, hogy a férfiak is fáznak.reklámfotó

Tom Ford

A Guccinál eltöltött évei alatt szexista kampányairól híressé vált Ford is belekóstolt az androgün örömökbe. Hogy mire is gondolunk? Elég egy pillantást vetnie márkájának egyik 2013-as őszi-téli kampányfotójára: a férfiaknak szánt cipőket inkább tudjuk elképzelni egy nőn, mint a modelleken. Ha sokáig nézzük a képet és felülkerekedünk a lábbeliken, azt is észrevehetjük, hogy Ford is tervezett bundát a hidegebb hónapokra.

Tom Ford nemcsak kiscipellőt, de bundát is tervezett az erősebbik nemnek.
Tom Ford nemcsak kiscipellőt, de bundát is tervezett az erősebbik nemnek.reklámfotó

Topman

Az angol márkát egyébként imádjuk a klasszikus ruhadarabjai miatt és az is biztos, hogy minden alkalommal, amikor felnézünk a webshopba, találunk valami egyedit. Néha viszont elgurul a gyógyszer a tervezőknél is, így születhetnek meg például az alábbi pólótervek, vagy az a decens fülbevaló. Jaj.

A Topman szerint valaki szívesen viselne "Loser" feliratú pólót önszántából.
A Topman szerint valaki szívesen viselne "Loser" feliratú pólót önszántából.reklámfotó

Yohji Yamamoto

A japán tervezőt is megihlette a szőr, hiszen még tavaly futottunk bele az egyik férfiaknak tervezett szoknyájába. Ha szereti a DIY megoldásokat, ön is készíthet hasonlót: remek kiindulópont lehet ez a báránybőr utánzat szőnyeg.

Yohji Yamamoto szőrből készült szoknyát adna a pasikra.
Yohji Yamamoto szőrből készült szoknyát adna a pasikra.reklámfotó

ZARA

Azt szeretjük a Zarában, hogy irtózatosan gyorsan reagál a trendekre, így ha valamelyi luxus divatház bemutat valamit a kifutóján, pár héttel később már le is akaszthatjuk a boltban. Persze ez sokszor jogi vitákat is eredményez, de ez szerencsére minket nem érint. A márka weboldalát böngészve két érdekes termékbe futottunk bele. Az egyik egy farmer kertésznadrág, amit már szezonok óta szeretnéne visszaerőszakolni a női divatba (eddig sikertelenül), a másik pedig egy fekete leggings, amit a kényes részeknél egy szoknya takar el. Mindkettő 17 995 forintba kerül és valószínűleg nem kapkodták még el, így ha ilyenre vágyik, vagy szó szerint meglepné pasiját, irány a Zara!

A Zaránál sem kell a szomszédba menni egy-egy őrült ötletért.
A Zaránál sem kell a szomszédba menni egy-egy őrült ötletért.reklámfotó

Ön szerint melyik a legkellemetlenebb ruhadarab?

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek