A hét rosszul öltözöttje: Rita Ora

Rita Ora a Los Angeles-i reptérre érkezett meg bohócnak öltözve, azaz talpig logós Donna Karan szettben, csíkos térdzokniban és egy háromcsíkos Adidas papucsban. Szerintünk az egész megjelenése kiborító, még az sem enyhít a fekete-fehér szett rondaságán, hogyha Ora egy 10 órás repülőútra készült fel ebben a játszósruhában.

A háromcsíkos papucs – amire a 80-as évekből még emlékezhetnek a mostani 30-asok – sajnos tör fel, úgy tűnik, idén nyáron abszolút „fashion statement” lesz: azaz minden magára valamit is adó divatáldozat beszerez egyet és büszkén hordja majd az utcán. Már tavaly megjelent a sötétkék-fehér kiegészítő több divatanyagban, de mostanáig a legtrendibb celebek se viselték – hát ennek vége Rita Ora repteres húzásával. Az egy dolog, hogy baromi hülyén néz ki, de előrevetíti, hogy a meleg beköszöntével egyre több hasonló összeállítás fog szembejönni velünk.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Persze ha önnek tetszik a kényelmes papucs divattá válása, szavazhat Sarah Jessica Parkerre is, mint a hét legrosszabbul öltözöttjére: ő egy másik régi trendet, a kislányos ruha alá hosszúujjú felső húzását vette elő.

Parker épp új cipőkollekcióját promózza mindenhol, és úgy tűnik, elhitte a Szex és New York stylistja, Patricia Field híres mondását, miszerint „bármit veszek fel, az működni fog”. Nem, ez nem működik. A fekete, lábfej nélküli harisnya, a pink, csipkés Dolce & Gabbana ruhával és a fehér, buggyos ujjú inggel egy rossz vicc. Olyan, mintha udvariasan takargatni szerette volna magát, ami nem lenne baj, de lehet azt stílusosan is csinálni, például nem a ruha alá kellett volna inget venni, hanem fölé egy dzsekit – írja a Fashionista. A harisnyát meg, ha tényleg hideg van, le kellett volna cserélni egy testszínűre.

Hozzá képest kismiska Sally Hawkins, aki 10 méter olcsó függönyanyagból varratta le ruháját és a hozzá passzoló táskát – legalábbis úgy néz ki. Sajnos a ruha tervezőjéről nem tudunk semmit, de valószínűleg nem egy olcsó, otthon összetákolt szettről van szó és valószínűleg nem egyedül döntött a színésznő arról, hogy ezt veszi fel az Independent Spirit Awardsra.

Ki a legrosszabb?

Nála erősebb versenyző Jessica White, modell és kezdő színésznő, aki kicsit túlgondolta a vörös szőnyeges megjelenést, és Elton John Oscar-néző partijára egy sárga, hastáncruhára és Halloween jelmezre egyszerre emlékeztető estélyiben érkezett.

A ruha tervezőjéről sajnos ez esetben sem derült ki semmi, pedig valaki biztos nagyon gondosan varrogatta a flittereket, szegte a kivágásokat és szabta a fenékmasnit. Külön jó a ruhában, hogy a modell háttetoválásait látni engedi. Nem is tudjuk, hogy a válltömés, vagy a hosszan lelógó ujjrész a zavaróbb.

A szörnyen túlkomplikált ruha elképesztő hátrészét is megnézheti a galériában – aztán szavazza meg, ki legyen az elmúlt hét legrosszabbul öltözött celebe!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek